ŞUTSO Başkanı Ertekinden meslek örgütlerine mektup

ŞUTSO Başkanı Ertekinden meslek örgütlerine mektup -Ertekin: Şanlıurfada yapacağınız yatırımlarınızın size geri dönüşü çok daha hızlı olacaktır


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Sabri Ertekin, meslek örgütlerinin temsilcilerine Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) devam eden çalışmalarla ilgili bilgi verip, yatırım için Şanlıurfaya davet etti.
     ŞUTSOdan yapılan açıklamaya göre, Ertekin, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Başkanı Cem Negrin, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdiye hitaben bir mektup kaleme aldı.
     Yeni Teşvik Sisteminde Şanlıurfanın 6. sırada yer aldığını hatırlatan Ertekin, mektubunda kentin yatırımlarda en avantajlı iller arasında yer aldığına işaret etti.
     Söz konusu mektupta Şanlıurfanın ulaşım ağıyla ilgili avantajlarına da değinen Ertekin, şunları kaydetti:
     Şanlıurfadan, GAP Havaalanı ve diğer bölge illerine karayoluyla kolaylıkla ulaşım sağlanabiliyor. Ayrıca başta Suriye ve Irak olmak üzere Ortadoğu ülkelerine çok yakın bir konumda olmamız nedeniyle bu pazarlara rahatlıkla ulaşabilmesi, ayrıca Şanlıurfaya kadar ilerletilmiş olan otoyol sayesinde Mersin ve İskenderun limanlarıyla ülkenin diğer bölgelerine de kısa sürelerde varılması mümkündür.
     Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesinde ciddi yatırımcılarımıza tahsis edilecek parseller mevcuttur. 3. OSBnin ise hazırlıkları devam etmektedir. Şanlıurfada yapacağınız yatırımlarınızın size geri dönüşü çok daha hızlı olacaktır. Avantajlardan yararlanmak ve yatırım süreçlerinizin tümünde işlerinizi kolaylaştırmak için sizi ilimizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber ŞUTSO Başkanı Ertekinden meslek örgütlerine mektup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER