TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı

TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Özden: -Daha yaşanılabilir bir kent için kadın perspektifinden bakmaya, yönetim kadrolarında kadına daha fazla yer vermeye ihtiyacımız var


ADANA (A.A) - TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esra Özden, daha yaşanılabilir bir kent için kadın perspektifinden bakmaya, yönetim kadrolarında kadına daha fazla yer vermeye ihtiyaç olduğunu ifade etti.
     Özden, yaptığı açıklamada, TOBB Adana Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyeleriyle Adana Ticaret Borsasını (ATB) ziyaret ederek, ATB Başkanı Muammer Çalışkan, ATB Meclis Başkanı Şahin Bilgiç ve ATB Genel Sekreteri Mustafa Hızlıyla görüştüklerini belirtti.
     Adananın kadın girişimci sayısı bakımından Türkiyenin en büyük kentlerinden biri olduğunu belirten Özden, bu değeri ortaya çıkaracak bir çalışma dönemine girmeye hazırlandıklarını bildirdi.
     Adanalı iş kadınlarının en büyük mesleki yapılanmasının TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu olduğunu vurgulayan Özden, şöyle devam etti:
     Sorunlarımızı bu kurulda tespit edeceğiz. Çözüm önerilerini yine bu kurulumuz sunacak. Daha yaşanılabilir bir kent için kadın perspektifinden bakmaya, yönetim kadrolarında kadına daha fazla yer vermeye ihtiyacımız var. Mesleğinde, işinde çok başarılı olmuş, Adana KGK üyesi olmaya hak kazanmış 240 üyemizle kentimiz için çalışacağız.
     ATB Başkanı Muammer Çalışkan da TOBB Adana Kadın Girişimciler Kuruluna her türlü desteği vereceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER