AK Parti Kırşehir vekilleri kayıtlarını yaptırdı

AK Parti Kırşehir vekilleri kayıtlarını yaptırdı

1 Kasım seçimlerinin ardından Kırşehir'den AK Parti Milletvekili seçilen Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya TBMM'de kayıtlarını yaptırdı.

Yoğun bir seçim dönemi geçirdiklerini de aktaran Arslan ve Çetinkaya, "Bu gün meclise kaydımızı yaptırdık. Yoğun bir seçim dönemi geçirdik. Halkımızda partimizi yeniden tek başına iktidara getirdi. İstikrarın devam etmesi için milletimiz bize yeniden görev tevdi etti. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya'ya başarılar dileyen AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli de, "1 Kasım seçimlerinin Kırşehir'e ve Türkiye'ye hayırlar getirmesini diliyoruz., Bugün milletvekillerimize eşlik ettik. Kayıt işlemlerini birlikte yaptık. Kırşehir'imize ve ülkemize hayırlı hizmetler yapmalarını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Milletvekilleri Arslan ve Çetinkaya'yı TBMM'deki kayıt işlemlerinden sonra rozetlerini İl Başkanı Mustafa Kendirli ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci taktı.

7 Haziran seçimlerinde yüzde 39.84 ile 54 bin 264 oy alan AK Parti'den birinci sıra adayı Salih Çetinkaya milletvekili seçilmişti.1 Kasım seçimlerinde yüzde 50.81 ile 69 bin 874 oy alan AK Parti'den birinci sıra adayı Salih Çetinkaya tekrar seçilirken, 22-23. Dönem Kırşehir milletvekilliği yapan ikinci sıra adayı Mikail Arslan da AK Parti Kırşehir milletvekili seçildi.
CİHAN
<< Önceki Haber AK Parti Kırşehir vekilleri kayıtlarını yaptırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER