Antalyaspor Başkanı Gencer, yönetime talip olanlara seslendi

Antalyaspor Başkanı Gencer, yönetime talip olanlara seslendi

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, kulübe başkanlık adayı olacak kişilere seslendi. Gencer, kulübün 36 milyon TL borcu olduğunu, bu durumu herkesin bilmesini istedi. Başkan Gencer, adaylık için ismi geçenleri eleştirirken, bu kişileri haziran ayına kadar kulübe davet ederek, beraber çalışmayı teklif etti.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ve bazı yönetim kurulu üyeleri basın mensupları ile Hasan Subaşı Tesisleri'nde bir araya geldi. Başkan Gültekin Gencer, spordan çok kulübün borçları ve imkanların kısıtlılığı üzerine bir açıklama yapması dikkat çekti. Gencer, hafta sonu oynanacak Alanyaspor maçına bin 500'e yakın taraftarın Alanya'ya götürüleceğini söyledi.

Geçen hafta bir televizyon kanalına çıkarak Antalyaspor'a aday olan turizmci Tolga Cömertoğlu'nu isim vermeden eleştiren Gültekin Gencer, geçen yıl Antalyaspor'un küme düşmesinden sonra kimsenin aday olmadığını hatırlattı. Gencer, bazı kişilerin medya organlarını kullanarak şov amaçlı aday gibi gözüktüklerini ancak kimsenin aday olmadığını ifade etti. Şu anki mevcut yönetimin Antalyaspor'a 10 milyon TL temlik verdiğini söyleyen Başkan Gencer, kulübü yüksek miktarda borçla aldıklarını kulübün gelir elde etmesi için birçok alanda çalışma yaptıklarını belirterek, eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı kendilerine destek vermemekle suçladı. Mevcut Büyükşehir belediye Başkanı Menderes Türel'e ise övgüler düzen Gencer, kulüp başkanlığa aday olacaklara da "Gelsinler ne yapacaklarsa rakamlarda ortada her şey ortada." diyerek kulübün içindeki kara tabloyu göstererek gözdağı verdi.

ANTALYA'NIN YENİ BİR AVM'Sİ DAHA OLDU; STAT AVM YOLDA
Antalyaspor'a TOKİ tarafından yaptırılan 33 bin kişilik stadyumun aynı zamanda bir AVM olacağı bilgisini veren Gencer, stat altındaki dükkanların açılabilmesi için statta plan tadilatı yaptırdıklarını ve inşaatın da dükkanların açılabilmesi için geciktiğini söyledi.
Gültekin Gencer, bu stadyumun gecikmesinin tek sorumlusunun kulüp yönetimi olduğunu, bunun sebebinin de Antalyaspor menfaatleri doğrultusunda olduğunu açıkladı.
Dönemin bakanı Suat Kılıç'la daha önce konuştuklarını aktaran Gencer, "Sayın bakan projenin takipçisi olmamızı istedi. 'Stadyumun altında çok boş alanlar var' dedi ve ticarete çevirebileceğimizi söylemişti. Bakan stada sahip çıkmamızı ve takımızın geleceğini kurtarmamızı istedi. Bizde yönetim olarak stadyum projelerine el koyduk. Stadyumun gecikmesinin tek sebebi de Antalyaspor yönetimidir. Antalyaspor'un menfaatleri doğrultusunda gecikti." şeklinde konuştu.
Antalyaspor için yapılan ve önümüzdeki sezon faaliyete geçecek olan stadyumun altından 14 bin metrekare ticari alan çıkarıldığını aktaran Gencer, bu ticari alanların Antalyaspor'a devrolması durumunda kulübün hiçbir borcunun kalmayacağına inandıklarını vurguladı. Stadyumda bulunan alışveriş merkezinin kira gelirleriyle 'Antalyaspor'un sırtı yere gelmez' diyen Gencer, sözlerini şöyle tamamladı: "Burası AVM gibi değil. Dışa açık mağazalar olacak ama AVM statüsünde mağazalar
CİHAN
<< Önceki Haber Antalyaspor Başkanı Gencer, yönetime talip olanlara seslendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER