Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com okuyucularının yaptıkları ve editörlerimiz tarafından özenle seçilen işte o yorumlar...

Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com'da, hergün onlarca haber yayınlanıyor ve bu haberlere yüzlerce yorum yapılıyor. Bu yorumlardan bazılarını sizler için derledik. Tamamı oldukça kıymetli ifadeler barındıran ve bu gün yapılan yorumlarınızı sizlerin beğenisine sunuyoruz.
***


Mustafa

Siyaset, si-yaset, si-yas-et.  Evet siyasiler galiba 30 mart seçimleri ve sonrasını şimdi düşünmeye başladı ama öyle anlaşılıyor ki siyasi gelecekleri için yas tutacaklar. Hizmet erinin bir oyu sadece rey''den ibaret değildi ey akıl sahibi siyasiler!!! fiilen daha önemlisi manen destek de vardı.

***


Halil

Size oy verince, o hakaretleri Hocaefendi'ye ben etmişim gibi üzülürüm..

***


Hayrettin Şahin

B.B. paralel örgüt diyerek hizmete ve H.E. ye ağza alınmayacak ahlak sınırlarımızı da aşan ithamlarda bulunuyor. Birde dönüp 'HE. Ve yanındaki has daireyi dışlayan', bütün hizmet erlerine ve bu millete 'sizin aklınız yok, siz bilmezsiniz bunlar ne gizli kapaklı işler çeviriyor' diyor, sonrada Arınç bizden oy istiyor. B.B sanıyormu ki, bu millet zoru görünce topuğunun üstüne geri döner. 'ASLA'. Bu milletin üzerinde öncelikle 1-Allah'ın, 2-Resulullah'ın, 3-Anne,baba'nın, ve 4-kendisini irşad edenin 'üstadının (hocasının)' hakını teslim edecektir. Devleti,hükümdarı önceleyen bir bilgi ve kaynak bilmiyoruz. Geçmişte hizmet bizi düştüğümüz o günah deryalarından tutup çıkardı. Şimdi vefa ZAMANI...

***


YasinTaşkıran

Türkiye sevdalıları Nerede? O Türkiye sevdalıları, inanç sevdalıları, başörtülü sevdalıları, vatan millet Sakarya sevdalıları milleti inandırdı. Ne oldu şimdi? Adaleti olmayan bir çökmekte, bölünmek üzere olan hale geldik. Sizce tekrar o sevdaya inanılır mı?

***

5- 'Yeni Akit Gazetesi'nden skandal karikatür!'

SERDENGEÇTİ

Şimdi de din ile alay etmeye başladılar. Bu gibi alayları Batı'daki insanlar dahi yapmaz, insaf diyorum. Bu adamların saygısızlıklarını göremeyenlere diyecek hiçbir şeyim yok ama insafa ve vicdana davet etmekten başka bir şey gelmiyor elimden. Allaha havale ediyorum, en iyisini Allah bilir.

***


Amine

Bunu da gördük hadi hayırlı olsun. Yakında Başbakanımız'da çıkar 'Benim sözlerim Sayın Fethullah Gülen'e değildi' der tam olur. Eee Davos'ta bağırıp çağırıp sonrasında da gazetecilere 'benim sözlerim Sayın Peres'e değildi moderatöreydi' dememişmiydi.

***


Mahmut

Yok artık pişkinliğin bukadarına pes... Demekki siyaset bu kadar enterasan bir meslek. Şunu da belirtmeden geçmeyeceğim Sayın Başbakanımızı tebrik ediyorum. Müthiş bir siyasi deha, ortamı o kadar iyi koordine etti ki; kimse şuan yolsuzluğu konuşmuyor. Tebrikler Tebrikler...

***


Sami Can

Ya adam çıktı haşhaşi dedi. Aslında böreklere katılan iyi huylu haşhaştan bahsetti. Çete, örgüt derken iyilik çetesi demek istedi. İn derken de inziva diyecekti, alkış kıyamet kopunca -ziva'yı demesine fırsat vermediler. Aslında hakaret yok. Hep yanlış anlıyosunuz. (Sayın arınç gerçekten mi söylüyorsun şaka mı yapıyorsun. Harbiden verelim mi oyları ama özgül ağırlığımız var bizim)

***


GÖNÜLLÜ

Gönüller yaralı, kalbler buruk, boyunlar bükük millet mahzun… Ama vicdanlardan arşa yükselen kırık dilekçeler var. Kalblerin derinliklerinden kopan feryatlar nasil geri döner? DEĞERMİYDİ?

***


Vatansever

Hizmet hareketindeki insanları körü körüne hareket eden insanlar gibi zannediyor galiba. Hepsi okumuş idealist, vatanı milleti için hangisi faydalı? veya  hangisi zararlı? Ayırt edebilecek kapasitede yetişkin insanlardır. Allah sana basiret versin…

***


hhhhh

Paralel Yapının Merkezi, Candan destek verdiğiniz gülen resimlerini yayınladığınız adamın yattığı yerdir. Yani İMRALIDIR Doğu da özerklik faaliyetleri başlamıştır. Tek kelime bile konuşmuyorsunuz. ÖÇ-ALAN ve PKK ne zamandan beri ülkeye dost oldu? Algı yönetimiyle millete ÖÇ-ALAN'ı alıştırmaya çalışıyorsunuz. ÖÇ-ALAN'IN gülen resimleri millet alışsın diye basına sızdırılıyor. Hala oy istiyorsunuz. Siz daha hala anlamadınızmı?

***


Hüseyin

Bu tür diziler vatanın birliği beraberliği adına binlerce insanın bir araya gelip yapamadıklarını başardılar. Diziler çıktığı günden beri düzen bozucuları rahatsız etmişti. Şimdi Güneydoğu da yaşanan hadiselere bakıldığında bu tür diziler hükümetin planlarını (açılım safsatası) altüst etmekte. Valiye el altından talimat verildiği düşüncesindeyim. Çünkü diğer diziler milletin aklını uyuşturmaktan başka bir şey değil. Şimdi hükümet başına bela mı edecek sorgulayan adamı?

***


Gül Gül

Önemli olan bunları Başbakan'ın ağzından duymak ve genel hakaretlerine son vermesidir. Bu haliyle sadece bir oy kaygısı söylenenler. AK Partili kendi penceresinden,cemaat kendi penceresinden bakıyor elbette. Ama kimse adaletin penceresinden bakamıyor, Neden? Adaletin penceresine de kapısına da kilit vurdular, anahtarını da derin kuyulara attılar. Rabbimiz sonumuzu hayır etsin inşallah...

***


Gülümsemeye Özlem

'Hizmet hareketi bize yine oy versin' ibaresini okuyunca insanın yüzüne yayılan sadece acı bir gülümseme... Eminim bu duyguyu  hisseden sadece ben değilim.

***

15- 'Dr. Hasan Palaz: Böcekle ilgili raporda tahrifat yapmam istendi'

Selami Aydın

O böceklerin ardında 2 İranlı bayan çıkınca sessizce kapatılmıştı soruşturmanın önü. Hatta soruşturan polislerin önü kesilmişti. Şimdi delil üreterek Hizmetin üstüne yıkmak istiyorlar. İstediklerini yapmayan bürokratları da tasfiye ediyorlar. Ne menem bir şeymiş bu iktidar hırsı. İnsanın ahiretini görütüyor. Çıldırmışlığın gözü dönmüşlüğün bu kadarı olur. 

***


Hidayet Gülmez

Üstad boşa dememiş 'Bir zaman, bu garazkârane tarafgirlik neticesi olarak gördüm ki mütedeyyin bir ehl-i ilim, fikr-i siyasisine muhalif bir âlim-i sâlihi tekfir derecesinde tezyif etti. Ve kendi fikrinde olan bir münafığı, hürmetkârane methetti. İşte, siyasetin bu fena neticelerinden ürktüm, (euzübillahi mineşeytani vessiyase)dedim. O zamandan beri hayat-ı siyasiyeden çekildim.' (Mektubat)

***


YUSUF ZİYA ŞEN

Zavallı polisler, Başbakan'ın paralel devlet hikayesinin kurbanı olarak oradan oraya gönderiliyorlar, sırf  Başbabakan'ın 'Ne büyük mücadele veriyorum' izlenimi verebilmesi için... Başbakan maalesef insanları yerlerinden ediyor ve bunu bilerek yapıyor sanki buna mecburmuş gibi. Durumun böyle olması, onu kul hakkı yüklenmiş bir yönetici yapıyor.

***


Mustafa

Ey yerleri ve gökleri hak ve hikmetle ve ciddi bir maksat üzere yaratan Rabb''imiz. üzerimizden tatlı tatlı esen rüzgar nimetini, şarıl şarıl yağdırdığın yağmur nimetini, engin rahmet ve merhametini esirgeme. Benim hatalarım, günahlarım ve cürümlerimden dolayı bu ülkedeki güzel kullarına azap eyleme ne olur. Beni de rahmetinin enginliği içerisinde af ve mağfiret eyle amin.

SAMANYOLUHABER
<< Önceki Haber Günün en beğenilen yorumları! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER