'İddialardan doğru olan var mı, hala yanıltmaya devam ediyorlar'

'İddialardan doğru olan var mı, hala yanıltmaya devam ediyorlar'

Saadet Partisi (SP) Sivas milletvekili adayı Dursun Coşar, "Cemaat, Balyoz, Ergenekon, Esed politikası, çözüm süreci, Bülent Arınç ve Sümeyye Erdoğan suikastı gibi iddialardan doğru olan var mı? Hala yanıltmaya devam ediyorlar. 1 Kasım seçimlerinde Türkiye şanlı tarihine uygun milli bir duruş mu sergileyecek ya da yanılmaya devam mı edecek?" diye sordu.

Saadet Partisi milletvekili adayı Dursun Coşar, düzenlediği basın toplantısında, "1 Kasım seçimlerine girerken bu seçimin bundan önceki seçimlerden daha önemli olduğu bir gerçektir. Çünkü ülkemizin işsizlik, geçim sıkıntısı, dış politika ve en önemlisi terör problemleri mevcuttur." ifadelerini kullandı.

"Geldiğimiz noktada ülke borç batağında, ücretliler perişan, esnaflarımız icra dairelerinde ahlaksızlık, soygunculuk zirve yapmış, içki, kumar, sentetik uyuşturucu ilkokullara kadar inmiş." diyen Coşar, şunları söyledi: "İşsizlik ve geçim sıkıntısı aileleri tarumar etmiş, bu yüzden sönen ocaklar, boşanan anne baba arasında gelecekleri kararan çocuklar maalesef iktidarın eseridir. 13 yıl ülkeyi beraber yönettikleri, ne istediler de vermedik dedikleri bunları aldatmış, Ergenekon ve Balyoz davasında aldanmışlar, beraber piknik yaptıkları Esed konusunda stratejik ortakları ABD aldatmış, çözüm sürecinde PKK aldatmış, iktidar bunlara göz yumarken şehirlere kadar inip silahlanmışlar. Başbakan Yardımcısı itiraf etti. Hatta Beşir Atalay 'HDP'yi biz güçlendirdik' dedi. Cemaat, Balyoz, Ergenekon, Esed politikası, çözüm süreci, Bülent Arınç ve Sümeyye Erdoğan suikastı gibi iddialardan doğru olan var mı? Hala yanıltmaya devam ediyorlar. 1 Kasım seçimlerinde Türkiye şanlı tarihine uygun milli bir duruş mu sergileyecek ya da yanılmaya devam mı edecek? AKP'nin 29 Kasım 2011 tarihinde Resmi Gazete'de çıkardıkları lezbiyenleri, eşcinselleri koruma kanunu yani Allah'ın Kur'an-ı Kerim'de helak sebebi diye saydığı lutiliğe onay mı vereceksin, yoksa karşı mı çıkacaksın?"
CİHAN
<< Önceki Haber 'İddialardan doğru olan var mı, hala yanıltmaya devam... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER