M'bia: Taraftarımızın tribünü doldurup bizi destelemelerini istiyoruz


Trabzonsporlu tecrübeli futbolcu Stephane M'bia, yarın Antalyaspor ile çok önemli bir maça çıkacaklarını ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Bordo mavili taraftarları tribüne davet eden Kamerunlu yıldız, vatandaşı Eto'o'dan da övgüyle bahsetti.

Trabzonspor'un resmi Periscobe hesabı üzerinden taraftarların sorularını cevaplayan M'bia, Trabzon'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sezon başından beri bir takım değişiklikler yaşandığına işaret eden tecrübeli futbolcu, "Özellikle son maçı iyi oynayarak kaybettik. Kaybettiğimiz zaman, hedeflediğimiz şeylere ulaşmadığımızda üzülüyorum. Ama artık bunları geride bırakacağımız bir döneme girdik. Her şeyin takım ve benim adıma iyi olacağını düşünüyorum." dedi.

Transferi döneminde kendisine anlatılan projeye inandığı için Trabzonspor'a geldiğini anlatan Kamerunlu yıldız, şöyle devam etti: "Bu projenin temelinde kazanmak, başarılı olmak, şampiyonluğa gitmek var. Mutlaka o projemizi gerçekleştirmemiz gerekiyor. Takım için elimizden geleni yapıp mutlu sona ulaşacağız. Kritik maçlarda kaybettiğimiz puanlar var. Her şey bitmiş değil. Biz kazanmaya başladıkça, devam ettikçe arkasını getireceğiz. Her zaman kazanmayı seven bir oyuncuyum. Umut ediyorum ki burada olduğum sürece bir şeyler başarmış olurum."

Yaşadıkları sıkıntılı sürecin taraftarlar açısından da kolay olmadığına inandığını dile getiren M'bia, "Çünkü çok kısa zamanda birçok köklü değişiklik oldu. Son yönetim kurulu değişti, eski başkan veda etti yeni bir başkan, yeni yönetim kurulu geldi. Bunlar taraftar için zor dönemler ama onlar her zaman Trabzonspor'u destekleye devam etsinler. Onlar için burası çok önemli bir kimlik, o yüzden bu takımın arkasında olmaya devam etsinler. Yarın da çok önemli bir maça çıkacağız. Uzun bir aradan sonra tekrar taraftarımızla buluşacağız. Umut ediyorum ki taraftarımız stadı doldurur, bizi desteklerler. Onların hayalleri var, o hayalleri gerçekleştirmemiz lazım. Biz onların hayallerini gerçekleştirmek için sahada elimizden geleni sonuna kadar yapacağız. Onlar da gelsinler bunu görsünler, desteklerini esirgemesinler." ifadelerini kullandı.

Antalyaspor maçının kendileri açısından çok önemli olduğunun altını çizen tecrübeli isim, "Kesinlikle kazanmak isteğimiz ve o düşünce ile sahada olacağımız bir maç. Taraftarımızın tribünü doldurup bizi destelemelerini istiyoruz. Biz sahaya yüzde 100'ü verecek oyuncular olarak çıkacağız. Onlar da gelsinler, taraftarımızı yanımızda istiyoruz." dedi.

Kamerunlu futbolcu, Antalyaspor'da forma giyen vatandaşı Eto'o ile ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine şunları söyledi: "Eto'o çok önemli bir oyuncu. Bizim ülkemizde efsane haline geldi. Ama ben yarın sahada Trabzonspor'u temsil edeceğim. Trabzonspor'un galip gelmesi adına ne gerekiyorsan sonunu kadar ortaya koymam lazım. O yüzden işin o tarafına değil, kendi takımımla ilgili tarafına bakıyorum. Taraftarlarımızın da desteği ile kazanmak için elimizden geleni yapacağız."

Türkiye liginin çok kaliteli ve zorlu bir lig olduğunu kaydeden M'bia, takım arkadaşları Okay Yokuşlu ve Aytaç Kara'nın hem Trabzonspor ve hem Türk futbolunun geleceğinde çok önemli isimler olacağına inandığını ifade etti.



CİHAN
<< Önceki Haber M'bia: Taraftarımızın tribünü doldurup bizi destelemelerini... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER