Özdilek: İçeriğini bilmiyorum ama Hamzaoğlu'na yapılanı doğru bulmuyorum


Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Galatasaray'ın teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayırmasını değerlendirerek, "İçeriğini bilmiyorum. Medyadan takip ediyoruz. Hamza hocayla görüşmedim. Yapılanı çok doğru bulmuyorum." dedi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek İlhan Cavcav Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. 3. kez milli takım arasını yaşadıklarını söyleyen Özdilek, ilk aranın ihtiyaçları olan bir zamanda geldiğini kaydetti. 3. ara bakıldığı zaman olmasa fena olmazdı diyebileceğimiz bir süreçti. Ama çalışma anlamında çok verimli geçtiğini düşünüyorum. Milli takım aralarından sonraki süreçler her takım için zor." ifadelerini kullandı.

Hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Mehmet Özdilek, "Neler yapabileceğimizi sahada göreceğiz. Milli takıma giden oyuncuların geri dönüşleri çok önemli. 8 tane milli takıma oyuncu yolluyoruz. Yolculuklarda ciddi yıpranarak geri geliyorlar. Djalma'nın durumuna yarın bakacağız. Kendisiyle konuştuğumuzda arka adalesinde yırtığı var. El Kabir cezalı. Son iki gündür Guido bel spazmından dolayı antrenmana çıkmıyor." diyerek şunları söyledi:

"Bıraktığımız yerden devam etmek istiyoruz. Trabzon'un içinde bulunduğu durum, hoca değişikliği, seçimleri birçok sıkıntılı periyodu görünüyor. Beklentilerine alamayan bir Trabzonspor gibi görünüyor ama Trabzon büyük bir camia buna aldanmamız gerekiyor. Yine çok zorlu bir müsabaka oynayacağız. Unun yanında bir de seyircisiz bir müsabaka oynanacak. Artı mı eksi mi olur bilemiyorum. Statlarda seyirciyle oynamak daha keyifli. İki taraf açısından da önemli bir müsabaka. Biz kazanıp Trabzon'un üzerine çıkmak istiyoruz. Puansal olarak çok yakınız."

"NEREYE GİDİYORUZ, NE YAPMAK İSTİYORUZ"

Yunanistan Türkiye maçında rakip milli takımın marşı ve saygı duruşu yapılırken ıslıklama olayını da değerlendiren Başkent ekibinin tecrübeli çalıştırıcısı şunları kaydetti:

"Maalesef hiç de hoş olmayan görüntülerle karşı karşıya kaldık. Hayatını kaybeden insanlar için bile bir dakikalık saygı duruşunda zorlanıyoruz. Nereye gidiyoruz, ne yapmak istiyoruz. Açıkçası bunun kararını çok doğru ifade edemiyorum. Burada insan hayatından bahsediyoruz. Bu bizim ülkede olmuş, Avrupa'da olmuş insan her yerde insandır. O konuda biraz ayıp ediyoruz gibi görünüyor. Milli takım hazırlık maçlarında oynanan İngiltere - Fransa maçı öncesi atmosferi, insanların ortaya koyduğu tabloyu hayretle ve müthiş bir duygu yoğunluğuyla seyrettik. Böyle olması lazım. İşimize gelen tarafları örnek almamalıyız."

"YAPILANI ÇOK DOĞRU BULMUYORUM"

Galatasaray'ın Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayırmasıyla ilgili bir soru üzerine ise Özdilek, "İçeriğini bilmiyorum. Medyadan takip ediyoruz. Hamza hocayla görüşmedim. Yapılanı çok doğru bulmuyorum." diyerek, şöyle cevap verdi:

"Geçen sene çok zor bir durumda görevi kabul etti. Yapabileceğinin maksimumunu yaptı. 3 tane kupa kazanarak sezonu bitirdi. Sezona da bence Galatasaray bu yarışın içinde olan, yine Avrupa'da elinde şansı bulunduran bir yapıdayken bir anda tabi sizler gibi bizler de şok olduk. Başarıysa başarı kriteri nedir onu bilmek önemli. Ama tabi bir de olayın içeriği bilmek lazım. Çok sağlıklı yorumu yapmam da çok doğru değil. Hamza benim çok sevdiğim çok da başarılı bulduğum ve bulunduğu yeri de her yönüyle temsil eden duruşuyla, tavrıyla çok değerli bir meslektaşım."
CİHAN
<< Önceki Haber Özdilek: İçeriğini bilmiyorum ama Hamzaoğlu'na yapılanı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER