Sergen Yalçın: Top bizi bugün sevmedi

Sergen Yalçın: Top bizi bugün sevmedi

SİVAS (CİHAN)- Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Ligde çok iyi bir yerde değiliz. Bir an evvel buradan kurtulmak istiyoruz. Bugün top bizi sevmedi, ama ligin bitmesine daha çok var. Bu maçı en kısa zamanda unutup bundan sonrasına bakmamız lazım." dedi.

Teknik direktör Sergen Yalçın, Beşiktaş'a 1-0 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Üzgünüz hem de fazlasıyla üzgünüz. Öyle ya da böyle oldu dan ziyade sonuçta kaybettik. Ancak oyunun genelinde çok daha iyi oynayan, sahada güçlü duran taraf olduğumuzu, galibiyete yakın olduğumuzu ve kesinlikle mağlubiyeti hak etmediğimizi düşünüyorum." diyerek, şöyle devam etti:

"Oyuncularıma teşekkür ediyorum, özellikle bugün verdikleri mücadeleden dolayı. Ancak şunu da söylemek lazım tabi futbol bir sonuç oyunudur; Sonuçta tabelada bir skor yazılı ve bizim puanımız yok. Ligde çok iyi bir yerde değiliz, zor bir yerdeyiz. Bir an evvel buradan kurtulmak istiyoruz. Bunun için de kazanmamız ve mutlaka puan ve puanlar almamız lazımdı. Ancak bugün maçı özetlersek net olarak top bizi sevmedi, ama ligin bitmesine daha çok var. Önümüzde oynayacağımız 11'e yakın müsabaka var. Bu müsabakalarda puanlar alıp bir an evvel yukarı çıkıp küme düşme hattından uzaklaşmak istiyoruz." ifadesini kullandı.

HAKEM YILDIRIM'I ELEŞTİRDİ

Hakem Bülent Yıldırım'ın yönetiminden memnun olmadıklarını kaydeden Sergen Yalçın, "Çok hakemlerle ilgili konuşmuyorum ama geçen hafta da öyle oldu; Adem'e sarı kart gösterdi ve cezalı duruma düştü. Bugün Kadir'in bir pozisyonu var, sarı kart gösteriyor. Bülent Yıldırım, arka arkaya enteresan acayip fauller çalıyor, anlamak mümkün değil. Bizi üzen tarafı şu, sahada güçlü duran ve ayakta kalan oyuncular benim oyuncularımdı.Öyle enteresan ve gereksiz fauller çaldı ki; kontra atağa çıkacağımız iki, üç pozisyonda inanılmaz terse fauller çaldı. Çalmaması lazım, daha yürekli ve mücadeleye yönelik yönetmeleri lazım. Korumayacaksın maçlarda ve bırak kim güçlüyse o ayakta kalsın, o oynasın. Vallahi üzüldük hakemin yönetiminden ve bugün için hiç memnun değiliz maalesef." diye konuştu.

Son vuruşlarda iyi olmadıklarını aktaran Yalçın, "Doğrusunu söylemek gerekirse beceriksizdik. Birkaç net pozisyon vardı, ama bazen olmuyor. Belki Eneramo olsa daha farklı olabilir miydi? Utaka da fena oynamadı. Aslında performanslara ilgili konuşulacak bir şey yok. Futbol sonuç oyunudur atacaksın, atamazsan kaybedersin, çok komik bir gol yedik. Arzu etmediğimiz bir sonuç oldu." açıklamasını yaptı.

Yalçın, ileride teklif gelirse büyük takımlardan hangisini istersiniz? Sorusu için "Onun için daha çok erken onun için çok fazla vaktimiz yok, tek düşüncemiz Sivasspor'un kümede kalması ve yukarılara çıkması." dedi.

Gençlerbirliği maçında performans olarak kötü oynadıklarını ancak bugün iyi oynamalarına rağmen kazanamadıklarını da kaydeden Sergen Yalçın, "Top bugün bizi sevmedi söylenecek bir şey yok." diyerek şunları söyledi:

"Maçta bazı pozisyonlarda gol kaçında heyecanlandığını belirterek, sahada oynamak çok kolay ama kenarda Teknik direktör olarak maçı izlemek işin en zoru. İyi takımız, iyi mücadele ediyoruz, iyi bir oyuncu grubumuz var bu maçı en kısa zamanda unutup bundan sonrasına bakmamız lazım."

Bilic'in 'Son dakikalarda gol pozisyonu yakaladık' sözlerini ise Sergen Yalçın, defans oyuncularını gol atması için ileri gönderdiklerini belirterek, "Tabi ki gol pozisyonu yakalayacaksın." şeklinde ifade etti.

Aydın Karabulut'un takıma döndüğünü ve gerektiği zaman kullanacaklarını dile getiren Sergen Yalçın, Batuhan'ın performansını ise iyi bulduğunu ancak kendisini iyi hissetmediğini söylediği için çıkarmak zorunda kaldığını sözlerine ekledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Sergen Yalçın: Top bizi bugün sevmedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER