Arda Turan: Aklından şüphe ederim

Arda Turan, özel hayatı hakkında çıkan haberler ve evlilik konusunda ilginç açıklamalarda bulundu.

Arda Turan: Aklından şüphe ederim

A Milli Takım'ın ve Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, özel hayatı hakkında çıkan haberler ve evlilik konusunda ilginç açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu, "Benimle evlenecek olan kişinin aklından şüphe etmek lazım." diye konuştu.

İstanbul'da katıldığı reklam çekimi öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, 2014 yılında çok güzel bir sene yaşadıklarını hatırlatarak, "2014 yılı bizim için çok güzeldi. İyi bir sene yaşadık. Herşeyi, her anı herşeyi ile keyifliydi. Çok özel bir seneydi. İspanya'da ülkemi de iyi temsil ettiğimi düşünüyorum. Kendi sportif başarım açısından çok güzeldi. İyi başarılar elde ettik. 2015'te sağlıklı mutlu huzurlu bir sene olur." dedi.

2017 yılına kadar İspanyol ekibi ile sözleşmesi olduğunu ifade eden milli oyuncu, İngiltere'ye tranfser olacağı şeklindeki söylemlere ise "2017'ye kadar kontratım var. Çok mutluyum ve huzurluyum. Herşey yolunda gidiyor. O yüzden futbolda kendimi çok iyi hissediyorum. İlerleyen günlerin ne getireceği belli olmaz. Kontratımın sonuna kadar Atletico Madrid'de devam etmek istiyorum." şeklinde cevap verdi.

A Milli Futbol Takımı olarak içinde bulundukları durumun iyi olmadığını, 2016 Avrupa Şampiyonası'na katılmak için son ana kadar mücadele edeceklerini vurgulayan başarılı oyuncu, "Şu ana kadar gurupta oynadığımız maçlarda istediğimiz sonuçları alamadık. Kazanabilecek oyunlar oynadık ancak istediğimiz skorlar gelmedi. Milli Takım'da Avrupa ŞAmpiyonası'na gitmek için son saniye kadar mücadele edeceğiz. Tüm halkımız bize dua etsinler. Her türlü şartta elimden ne geliyorsa vermeye çalışıyorum." diye konuştu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE TURU GEÇMEK İSTİYORUZ"

Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Bayer Leverkusen ile eşleşmelerini de yorumlayan Arda Turan, "Güzel bir eşleşme oldu. Orada kardeşim dediğim Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak da oynuyor. Kardeşlerime karşı eşleştik. Onlarda iyi bir takım, turu geçmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

La Liga'daki şampiyonluk yarışı hakkında da açıklamalarda bulunan milli futbolcu, "Büyük hayaller hakkında büyük kelimeler ifade etmek bizim takımın tarzı değil. Her maçı final olarak görüyoruz. Maç maç gidiyoruz. Lig sonunda göreceğiz." diye konuştu.

Arda Turan, UEFA'nın oylamasında kendisine destek olanlara da özel olarak teşekkür etti.

"BENLE EVLENECEK KİŞİNİN AKLINDAN ŞÜPHE ETMEK LAZIM"

Öte yandan magazin basını tarafından gündeme getirilen özel hayatı ve 2015 yılında evlenip evlenmeyeceğinin sorulması üzerine de Arda Turan, "Hayatta böyle şeyler planlayarak olmaz. Hiçbir zaman özel hayatımı planlamanın hareketi içinde olmadım. Zaten planlarsan güzel olmaz. Hayırlısı diyorum. Benle evlenecek olan kişinin aklından şüphe etmek lazım." diye cevap verdi.
<< Önceki Haber Arda Turan: Aklından şüphe ederim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER