Bursa'da puanlar kardeş payı

Süper Lig'de Avrupa hedefiyle yoluna devam eden Trabzonspor, Bursaspor deplasmanında son dakikada attığı golle sahadan 1 puanla ayrıldı.

Bursa'da puanlar kardeş payı

Süper Lig'in 32. haftasında Bursaspor ile Trabzonspor takımları arasında oynanan karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı. Bursa'da 2 puan bırakan Karadeniz temsilcisi puanını 50'ye çıkararak ligin bitimine iki hafta kala 4. sırada yer aldı. Bursaspor ise 42 puanla kendine 9. sırada yer buldu.

İŞTE MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI


Süper Lig'in 32. haftasında Bursaspor ile Trabzonspor takımları arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle sona erdi. 

10. dakikada Belluschi'nin ceza sahası dışında buluşan Bekir'in sert şutu Onur'un sağından önce direğe çarptı ve ardından filelerle buluştu: 1-0.

20. dakikada orta sahadan Belluschi'nin pası ile sağdan hareketlenen Sestak kaleye doğru indi. Ceza sahası içinde kaleci Onur'la karşı karşıya kalan Sestak'ın vuruşu Onur'un ayaklarından sekerek dışarı çıktı.

24. dakikada Adrian Mierzejewski'nin pası ile Bursaspor ceza sahasına soldan giren Yusuf Erdoğan'ın sert şutu İbrahim'den sekerek kornere çıktı. Kazanılan korner vuruşunda Aykut'un sert kafa topunu ise kale çizgisinden Şener çıkardı.

27. dakikada Bursaspor tehlikeli geldi. Sağdan ceza sahasına giren Belluschi'nin içeri çıkardığı topun gelişine Sestak sert vurdu ancak top kaleci Onur'da kaldı.

28. dakikada Trabzonspor golü buldu. Bu dakikada sağdan ceza sahasına giren Olcan Adın'ın pası ile buluşan Paulo Henrique'nin sert şutunu kaleci Harun çeldi. Topu yeniden önünde bulan Paulo Henrique bu defa affetmedi ve topu filelerle buluşturdu: 1-1.

34. dakikada Adrian Mierzejewski'nin uzun pası ile Bursaspor ceza sahasına yönelen Yusuf Erdoğan'ın soldan ceza sahasına kestiği topa Olcan Adın uçarak vurmak istemesine rağmen başarılı olamayınca Trabzonspor önemli bir fırsattan yararlanamadı.

Karşılaşmanın ilk yarısının kalan bölümünde iki takımın çabası da başka gol getirmeyince devre 1-1 sona erdi.


53. dakikada ceza sahası önünde topla buluşan Trabzonspor'dan Olcan Adın, sert bir şut çıkardı. Ancak Bursaspor'un başarılı kalecisi Harun, ani bir hareketle uzanarak topu dışarı çeldi. 

61. dakikada Bursaspor ikinci golü bularak maçta 2-1 üstünlüğü yakaladı. Trabzonspor ceza sahası önünde topla buluşan Bursaspor'dan Belluschi'nin sert şutu Zeki tarafından elle durduruldu. Kazanılan serbest vuruşu yine kendi kullanan Belluschi, şık bir vuruşla topu kaleye gönderdi. Yan direğe çarpan top ardından kaleci Onur Kıvrak'a da çarparak ağlara gitti: 2-1.

72. dakikada Paulo Henrique'nin pası ile ceza sahasına giren Olcan Adın'ın sert şutunu Kaleci Harun çeldi.

73. dakikada gelişen atakta Bursaspor'dan Ozan'ın sert şutu kaleci Onur Kıvrak tarafından önlendi. 

90+3. dakikada Trabzonspor beraberliği yakaladı. Bu dakikada Ardian Mierzejewski'nin pası ile soldan ceza sahasına giren Kadir Keleş, sert bir vuruşla kaleci Harun'un altından topu filelerle buluşturdu; 2-2.

Kalan dakikalarda Bursaspor skoru lehine çevirmeye çalışmasına rağmen Trabzonspor kalecisi Onur gole izin vermedi. Maçta başka gol olmayınca Bursaspor ile Trabzonspor maçtan 2-2 berabere ayrıldı. 
 

BURSASPOR - TRABZONSPOR 

STAT: Bursa Atatürk 
HAKEM: Çağatay Şahan

BURSASPOR: Harun, Şener, İbrahim, Ethem, Ozan, Sestak, Belluschi, Bekir, Yasin, Volkan, Fernandao
TEKNİK DİREKTÖR: İrfan Buz

TRABZONSPOR: Onur, Caner, Mustafa Akbaş, Aykut, Kadir, Olcan, Bourceanu,  Zeki, Yusuf, Adrian, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Hami Mandıralı


<< Önceki Haber Bursa'da puanlar kardeş payı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER