Fenerbahçe - Bate Borisov maçına dair her şey

Bate Borisov - Fenerbahçe maçının analizi, istatistikleri, özeti ve fotoğrafları burada!

Fenerbahçe - Bate Borisov maçına dair her şey

Fenerbahçe, Uefa Avrupa Ligi Tarihinin En Erken 2.Kırmızı Kartını Gördü.
Bate Borisov-Fenerbahçe maçının 4.dakikasında Raul Meireles kırmızı kart gördü. Meireles böylece Uefa Avrupa Ligi tarihinin en erken 2.kırmızı kartını görmüş oldu. Geçen sezon AZ Alkmaar forması giyen Nick Viergever deplasmanda oynanan Udinese maçının 2.dakikasında kırmızı kart görmüştü. 

Fenerbahçe Avrupa Kupalarında En Erken Kırmızı Kartını Gördü. 
Bate Borisov-Fenerbahçe maçının 4.dakikasında Raul Meireles kırmızı kart gördü. Meireles böylece Fenerbahçe’nin Avrupa Kupalarında en erken kırmızı kartını gördü. Meireles’ten önce Fenerbahçe takımında 2009-10 sezonunda Bilica deplasmanda oynanan Honved maçının 31.dakikasında kırmızı kart görmüştü.

Bu Sezona Kadar Hiç Kırmızı Kart Görmeyen Raul Meireles, Fenerbahçe Forması Altında 21 Resmi Maçta 2 Kez Kırmızı Kart Gördü. 
Fenerbahçe’ye sezon başında gelen Raul Meireles bu sezona kadar hiç kırmızı kart görmemişti. Meireles Fenerbahçe forması altında ise 21 resmi maçta 2 kez kırmızı kart gördü. Galatasaray ve Bate Borisov maçlarında kırmızı kart gören Meireles 7 kez de sarı kart gördü. 

Fenerbahçe Bu Sezon Avrupa Kupalarında Deplasmanda Sadece 1 Kez Kaybetti. 
Fenerbahçe bu sezon Avrupa kupalarında deplasmanda oynadığı 6 maçta sadece 1 kez kaybetti. Uefa Avrupa Ligi 2.tur maçında Bate Borisov ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Fenerbahçe grup maçlarında B.Mönchengladbach’ı 4-2, AEL Limassol ve Marsilya’yı 1-0 yenmişti. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme turunda Vaslui karşısında deplasmanda 4-1 kazanırken sadece play-off turunda Spartak Moskova karşısında deplasmanda 2-1 mağlup oldu.  Bate Borisov ise son 5 Avrupa kupası maçında galibiyet alamadı. Şampiyonlar Ligi gruplarında son 4 maçını kaybeden Bate Borisov, Uefa Avrupa Ligi 2.tur maçında da Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. 


Fenerbahçe Maç Boyunca Bate Borisov Kalesinde İsabetli Şut Atamadı. 
Fenerbahçe deplasmanda oynadığı Bate Borisov karşılaşmasında rakip kaleye isabetli şut atamadı. Fenerbahçe maç boyunca 3 isabetsiz şut atarken rakibi Bate Borisov 16 şutta 4 kez kaleyi buldu. 

Türk Takımları, Avrupa Kupalarında Beyaz Rus Temsilcileri 10 Maç Yaptı.  
Türk takımları, Avrupa Kupalarında Beyaz Rus temsilcileri ile 6 kez eşleşti. 1996-1997 sezonunda Inter Toto Kupası'nda M.P.Antalyaspor deplasmanda FK Aura Minsk takımını 3-0 yenmiş, aynı sezon UEFA Kupası ön eleme turunda Beşiktaş ile Dinamo Minsk eşlemiş ve temsilcimiz deplasmanda 2-1 kaybettiği maçın rövanşında sahasında 2-0 kazanıp tur atlamıştı.1987-88 sezonunda ise Gençlerbirliği yine Dinamo Minsk ile eşleşmiş oynadığı iki maçı da 2-0 ve 2-1'lık skorlarla kaybedip elenmişti. 2010-11 sezonunda Gaziantepspor, UEFA Avrupa Ligi 2.ön eleme turu ilk maçında FC Minsk takımıyla ilk maçta deplasmanda 1-1 berabere kalırken rövanşta sahasında 4-1 galip gelmişti. Son olarak UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme turunda FC Gomel ile eşleşen Bursaspor ise evindeki ilk maçı 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 kazandı, rövanşta ise deplasmanda yine 1-0 gerideyken 3-1 galip bitirdi. Fenerbahçe ise bu sezon Bate Borisov ile deplasmanda oynadığı maçta 0-0 berabere kaldı. Türk takımları, Beyaz Rus takımları ile oynadığı toplam 10 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. 

<< Önceki Haber Fenerbahçe - Bate Borisov maçına dair her şey Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER