Mourinho'dan Chelsea'ye mutluluk imzası!

Portekizli menajer Mourinho, Londra ekibi Chelsea ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Mourinho'dan Chelsea'ye mutluluk imzası!

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea ile 4 yıllık anlaşma sağlayan menajer Jose Mourinho, eski takımına "mutlu biri" olarak döndüğünü söyledi.

Rus milyarder Roman Abramoviç'in sahibi olduğu Chelsea'yi 2004-2007 yıllarında çalıştıran ve Londra ekibiyle gelecek sezondan itibaren 4 yıllık sözleşme imzalayan Portekizli teknik adam Mourinho, Stamford Bridge Stadı'nda yeni dönemindeki ilk basın toplantısını düzenledi.

Mourinho, gazetecilerin Chelsea'de bir önceki dönemde yaptığı ilk basın toplantısında söylediği "özel biriyim" ifadesini hatırlatması ve aynı düşüncede olup olmadığını sorması üzerine, "Mutlu biriyim. Zaman çok hızlı geçiyor. Chelsea'deki ilk dönemim birkaç gün önceymiş gibi ama 9 yıl oldu. Bu süre içinde profesyonel hayatımda birçok şey yaşadım. Ben hala aynı yapıdayım, aynı kişiyim, aynı kalbi taşıyorum ve futbola karşı tutkum aynı. Kendimi tarif etmem gerekirse çok mutlu bir insanım" diye konuştu. 

Chelsea'nin gelecek sezon her kulvardaki kupaya odaklanacağını ifade eden Mourinho, şu anda UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası'nın kendisi ve Chelsea için bir saplantı olmadığını kaydetti.

"Chelsea'deki ilk döneminde 3 yılda 5 kupa kazandın. İkinci dönemde daha fazla kupa hedefliyor musun?" sorusuna Portekizli teknik adam, "Bunun mümkün olacağına inanıyorum. Her zaman yaptığım işe güvenmişimdir. Kulübü ve mantalitesini biliyorum. Kariyerim başarılar üzerine kurulu. Her kulüpte başarıya ulaşabildim ve kupalar kazandım. Kulüp, bizden daha önemli. Eğer iyi çalışırsak normal olarak bu başarı getirecektir" yanıtını verdi.

-"Abramoviç'le hiçbir zaman ilişkimiz kopmadı"-

Mourinho, Chelsea'den kovulduğu ve kulübün sahibi Roman Abramoviç ile ilişkilerinin bozulduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

2007 yılında hem kendisi hem de kulüp adına doğru olduğuna inandığı için Chelsea'den ayrılma kararı aldığını belirten Mourinho, "Bu Abramoviç ve benim için zordu ama ortak verilmiş bir karardı. Hiçbir zaman ilişkimiz kopmadı. Bu nedenle bugün buradayım. Hepimiz aynı şeyi istiyoruz, aynı yöne bakıyoruz, aynı vizyona sahibiz. İnsanlar benim ne yapabileceğimi biliyor, bunun için de beklentiler yüksek" şeklinde konuştu. 

AA

<< Önceki Haber Mourinho'dan Chelsea'ye mutluluk imzası! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER