Trabzonspor - Beşiktaş maçının sonucu iki gollü!

Trabzonspor ile Beşiktaş, Süper Lig'in 18. hafta maçında karşılaştı. Maçın Skoru: Trabzonspor 1-1 Beşiktaş..

Trabzonspor - Beşiktaş maçının sonucu iki gollü!

Süper Lig 2013-2014 sezonu 18. hafta karşılaşmasında, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, Beşiktaş ve Trabzonspor karşı karşıya geldi. Trabzon'un öne geçtiği maçta, Beşiktaş son dakikalarda bulduğu golle 1-1'lik eşitliği sağladı ve bir puanı kurtardı.

Beşiktaş karşılaşmaya kalede Tolga, defansta; Atiba, Necip, Ersan Adem, Motta orta sahada; Oğuzhan, Fernandes, Veli forvette ise Olcay, Almeida ve Gökhan Töre 11'i ile başladı.

Trabzonspor kalede Onur, savunmada; Bosingwa, Mustafa, Aykut Demir, Kadir orta sahada; Adrian, Zokora, Malouda forvette ise Yusuf Erdoğan, Emre, Olcan 11'i ile sahaya çıktı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Trabzonspor 15. dakikada Emre'nin golüyle 1-0 öne geçti.. Beşiktaş ceza sahası önüne yükseltilen topta Adrian topu Emre'ye indirdi, Emre ceza sahası önünden sağ köşeye doğru vuruşunu yaptı ve top kaleci Tolga'nın bakışları arasında ağlarla buluştu.

-Beşiktaş Almeida'nın 85. dakikada attığı golle 1-1'lik eşitliği sağladı.. Fernandes sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Hutchinson kafayı vurdu ve önce Onur'dan ardından üst direkten dönen topa Almeida kafayı vurdu ve top ağlarla buluşturdu.

<< Önceki Haber Trabzonspor - Beşiktaş maçının sonucu iki gollü! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER