Tekme atan futbolcu özür diledi, tekme yiyen yasal girişimde bulundu


Aydın'da oynanan amatör maçta Dallıcaspor oyuncusu Kayhan Karakaş'ın suratına tekme atan Sanayispor oyuncusu Mehmet Değirmenci, tekme attığı rakibinden özür diledi. Maç anında tekme attığı rakibinin küfür ettiği için bu olayların bu şekilde geliştiğini belirten Mehmet Değirmenci, yapmaması gereken hareketi yaptığı için pişman olduğunu ve Karakaş'tan özür dilediğini söyledi. Öte yandan tekme yiyen Dallıcaspor futbolcusu Kayhan Karakaş'ın Sanayispor'dan transfer olduğu öğrenildi.

Aydın 1. Amatör Lig´de oynanan Dallıcaspor - Sanayispor mücadelesinde rakibinin yüzüne tekme atan Mehmet Değirmenci, rakip oyuncu Kayhan Karakaş'ın kendisine küfür etmesinden dolayı tekmelediğini savundu. Dallıcasporlu Futbolcusu Mehmet Değirmenci yaptığı özür açıklamasında, "Pozisyonda araya atılan bir topta ben koştum, önden topu aldım, tam topu alırken gelirken omuz vurdu ve omzu vururken ağza alınmayacak sözler sarf etti. Anneme küfretti. Ben döndüm, o olayın, o maçın atmosferiyle, olayın sıcaklığıyla tekme vurdum. Yapmamam gereken şeyi yaptım. Hakem kırmızı kart verince iyice kendimi tutamadım bu sefer tekmeyi vurdum yüzüne. Maçta koşarken küfür etti bana, olaydan pişmanım. Tabi ki pişmanım. Kimse istemez böyle bir hareketin olmasını ama olayın sıcaklığı, ani bir hareket. Kendisine ulaşmaya çalıştım ve yanına gitmeye çalıştım ama kabul etmedi. Ben de saygıyla kabul ettim. Yaptığım hareket yanlış bir hareketti. Ama ben kendisine de küfür etmesini yakıştıramadım. Kendisinin eğitimci olmasından dolayı kendisine yakıştıramadım. Çünkü bir eğitimci mesleğinden dolayı herkese saygı duyması gereken bir insan ve bu insan kalkıp küfür ediyor. Benim mesleğine her zaman saygım var. Mesleğine sonsuz saygım var ama kendisine diyecek bir şeyim yok. Bir eğitimci bu hareketi yapıyorsa. Ben kendi adıma yine özür dilerim. Özür dilerim, yapmamam gereken bir hareketti evet yaptım." dedi.

Tekme atan futbolcu Mehmet Değirmenci, kulüpten süresiz uzaklaştırma cezası aldı.

TEKME YİYEN FUTBOLCU: YASAL GİRİŞİMDE BULUNDUK

Maç esnasında önce arkadan yediği tekme ile düşen daha sonra da suratına tekme atılan Dallıcaspor futbolcusu Kayhan Karakaş, yasal olarak gerekli girişimlerde bulunduklarını söyledi.

Karakaş, "Zaten Cumhuriyet Başsavcısı da kendisi böyle girişimde bulunuyor olaya karşı. Pozisyon zaten tam sahanın bu tarafında oldu. Önüme atılın bir topta ben driplingle topla giderken bir Sanayisporlu sporcuya çalım attım. Daha sonra karşıma bir oyuncu daha geldi kademesinde. Onunla bir iki mücadeleye girdik. Ondan sonra hakem devam ettirdi zaten pozisyonu. Bu pozisyonun devamında arkadan kasti bir tekme attı. Tekme de dizime geldi. Ben o tekmeyle yerde kalıyorum. Ben yerdeyken kırmızı kart görmüş. Ben zaten hakemin kırmızı kartla geldiğini görmedim. Ben yerdeyken suratıma yediğim tekmeyle, tekmeden sonra büyük bir sarsıntıyla, ben tribünden birinin gelip kafama bir şeyle vurduğunu düşündüm. Tekme atma ihtimalini hiçbir şekilde göz önünde bulundurmamıştım. Daha sonra sağlık görevlileri ve takım arkadaşlarım tarafından dışarı çıkarıldım. Devam edebilecek gibi hissettiğim anda baş dönmesi ve mide bulantısı nedeniyle ambulansla hastaneye kaldırıldım. Çok üzücü bir olay. Bir kişinin yaptığı olay bir kulübe mal edilmemeli. Bundan sonrasını bekleyip göreceğiz. Sanayispor yöneticileri geldiler, ziyaret ettiler, geçmiş olsun dediler. Dediğim gibi, benim bir önceki kulübüm Sanayispor'du. O kulüpten transfer olmuştum. O yüzden onlarla bir sıkıntı yok. Seyirciler de zaten maçı ortak izliyorlardı. Bu olayı kulübe mal etmemek lazım." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Tekme atan futbolcu özür diledi, tekme yiyen yasal girişimde... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER