Bilecikte asayiş uygulaması

Bilecikte asayiş uygulaması -Polis ekipleri, kimlik sorgusu yaptıkları 2 bin 67 kişiden, haklarında yakalama ve arama kararı bulunan 85ini gözaltına aldı


BİLECİK (A.A) - Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde yapılan asayiş uygulamasında, kimlik sorgusu gerçekleştirilen 2 bin 67 kişiden, haklarında yakalama ve arama kararı bulunan 85i gözaltına alındı.
     Alınan bilgiye göre, Asayiş Şubesi ekiplerince 2 bin 67 kişiye yapılan kimlik sorgusunda, Bilecik ile farklı kentlerde haklarında yakalama ve arama kararı bulunan 85 kişi gözaltına alındı. Kişilerle birlikte av tüfeği, dört bıçak, iki delici alet, iki ruhsatsız tabanca, iki kuru sıkı tabanca, bir balta, bir sopa ve bir falçataya da el konuldu.
     Merkez Hürriyet Mahallesinde apartman içerisindeki kasalarda bulunan patateslerin çalındığı ihbarı üzerine yapılan araştırmada yakalanan şüpheli ile aynı mahallede meydana gelen kablo hırsızlığı olayıyla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesince yapılan çalışmalarda, 2 adet şaşal düzeneği, 4 gram plaka esrar, 4 kilo 564 gram kubar esrar maddesi, 1 gram esrarlı sigara, 53 adet extasy, 2 gram bonzai, 6 bin 440 litre kaçak akaryakıt, 5 bin 724 paket gümrük kaçağı sigara, bir adet sahte 100 dolar, üç adet sahte 100 lira, iki adet sahte 20 lira ele geçirildi.
    
     -İşyeri ve araç denetimleri-
    
     Bozüyük Emniyet Müdürlüğü tarafından 5 kıraathane ve bir oyun salonu, Osmaneli Emniyet Müdürlüğü tarafından 13 kıraathane, bir tekel bayisi, 15 internet kafe, 15 çay bahçesi, Pazaryeri Emniyet Amirliğince 10 kıraathane, iki internet kafe, Söğüt Emniyet Müdürlüğünce 5 tekel bayii, 5 internet kafe, bir içkili restoran, Gölpazarı Emniyet Amirliğince 5 umuma açık işyeri, Yenipazar Emniyet Amirliğince 4 kıraathane, 2 içkili lokanta, İnhisar Emniyet Amirliğince 5 kıraathane, bir içkili restoran, bir internet kafe ve iki tekel bayisi denetlendi. Denetimlerde, bir kıraathane ve içkili restorana idari para cezası uygulandı.
     Alkol, rahatsız etme ve gürültü yapma suçlarından 28 kişiye toplam 2 bin 464 lira idari para cezası verildi.
     Trafik denetimlerinde ise alkollü araç kullanan 31, hız ihlali yapan 4 bin 53, kırmızı ışık ihlali yapan 41, kasksız motosiklet kullanan 17, park yasağı bulunan alanlara aracını park eden 73, aracının muayenesini yaptırmayan 215, taşıma sınırı üzerinde yolcu taşıyan 7, yük taşıma sınırı üzerinde yük taşıyan 4, trafik sigortası yaptırmayan 1, diğer trafik kurallarını ihlal eden 974 sürücüye de para cezaları kesildi.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Bilecikte asayiş uygulaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER