Bursada trafik kazası: 1 yaralı

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün Günlük Yol Durumu Bültenine göre, Rize-Hopa yolunun 43. kilometresindeki Çayeli Tüneli Güney Tüpünde yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bugün 08.30-17.00 saatleri arasında trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.
     Anadolu Otoyolunun Tatlak Köprüsü mevkisinde üstyapı çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul yönü taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım, 8 Hazirana kadar İstanbul-Ankara istikametinden kontrollü sağlanıyor.
     Erdemli-Silifke-Taşucu-13. Bölge Sınırı yolunun 236-237. kilometreleri Anamur-Kaledran arasında bulunan Şayvana mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Beyşehir-Seydişehir-Alacabel yolunun Seydişehir-Alacabel arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 1 Temmuza kadar hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süreyle yol ulaşıma kapatılacak.
     Diyarbakır-Siverek-Şanlıurfa yolunun 42-62. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle yolun bir şeridi, 22 Ağustosa kadar trafiğe kapatılmış olup ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.
     Arhavi-Hopa-Sarp yolunun Çamlık köyü Bakımevi önü, Sugören köyü Kavşağı ve Kopmuş Plajı girişi prefabrik yaya üst geçidi montaj çalışmaları nedeniyle 30 Hazirana kadar ulaşım aralıklı ve kontrollü sağlanacak.
     Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolunun Taşoluk, Ayran, Kızlaç ve Aslanlı tünellerinin bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 18 Eylüle kadar sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
     Dumlupınar-Altıntaş yolu arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatıldı, binek araçların geçişlerine kontrollü izin veriliyor.
     Anadolu otoyolundaki Köprü, Viyadük ve Tünellerin depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle Korutepe ve Gültepe Tünelleri Güney Tüplerinin Batı İzmit Kavşağından itibaren Ankara yönü 22 Haziran-7 Ağustos tarihleri ve 22.00-07.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılarak trafik İzmit Doğu Kavşağından D-100 yoluna aktarılıyor.
     İznik-Mekece yolunun 2-15. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle 10 Temmuza kadar yol araç ve yaya trafiğe kapatılacak, ulaşım alternatif güzergahlardan sağlanacak.
     TEM Otoyolu ve bağlantı yollarının Çamlıca-Gebze güzergahındaki üstgeçit köprülerinde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arasında 20 Ağustosa kadar Ankara ve İstanbul yönlerinde tek şerittten ulaşım sağlanacak.
     İkizdere-İspir yolunun 22-44. kilometreleri arasındaki Ovit Dağı mevkisinde çığ tehlikesi nedeniyle can ve mal emniyeti bakımından 17.00-07.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılmakta olup, 07.00-17.00 saatleri arasında ise ulaşım kontrollü sağlanıyor.
     Sivas-Ulaş-Kangal yolunun Taşlıdere mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 5 Hazirana kadar yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılıyor.
     Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.
     Milas-Yatağan yolunun Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkilerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Akbük-Didim yolunun 6-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Artvin-Erzurum yolunda sürdürülen Baraj inşaatı çalışmaları nedeniyle ulaşım aralıklarla sağlanıyor.
     (ARF-EHK)
<< Önceki Haber Bursada trafik kazası: 1 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER