Elazığspor Basın Sözcüsü Yıldırım:

Elazığspor Basın Sözcüsü Yıldırım: -Hollanda kampına 24 kişiye düşürülmüş bir kadroyla gidilecek -Eski yöneticilerin bir lira alacağı temlik kalmadı


ELAZIĞ (A.A) - Spor Toto Süper Ligin yeni ekiplerinden Elazığsporun basın sözcüsü Şerafettin Yıldırım, Hollanda kampına 24 kişiye düşürülmüş bir kadroyla gidileceğini söyledi.
     Yıldırım, bir lokantada düzenlediği basın toplantısında, bordo-beyazlı ekibin 4 Ocakta yaptığı genel kurul sonrası mali işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak göreve devam ettiğini, basın sözcülüğü görevinin de yönetim kurulu tarafından kısa sıra önce kendisine verildiğini belirtti.
     Yeni görevlendirmenin camiaya hayırlı olmasını dileyen Şerafettin Yıldırım, görevini dürüst, ilkeli, şeffaf bir şekilde yerine getirmeye çalışacağını ifade etti.
     Kulüpte hemen hemen her alanda gelişmelerin olduğunu aktaran Yıldırım, kurumsallaşmanın da mümkün olduğu kadar her boyutta sağlanmaya çalışıldığını belirterek, İşlemlerin kayıt altında tutulmasından transfere kadar, kulüp içerisinde yapılanmadan idari binanın elden geçirilmesine kadar, borçların ödenmesinden daha farklı alanlarda birçok şey yeni yapılıyor dedi.
     Elazığsporun Spor Toto Süper Lige çıkmasıyla, Bu şehir ne kazanıyor, getirisi nedir, sadece bir futbol olayı mıdır yoksa sadece bir görsel olay mıdır- şeklinde düşüncelerin olabileceğini anlatan Yıldırım, Elazığ ekibinin Süper Ligde mücadele etmesinin şehir açısından önemini vurgulayarak, takımın 2001-2002 sezonunda Süper Lige çıkmasıyla kente iki otel kazandırıldığını anımsattı.
    
     -Temlik kalmadı-
    
     Takımın nereden nereye yükseldiğinin kamuoyu tarafından bilindiğini belirten Yıldırım, eskiden kendilerine her zaman temliklerin sorulduğunu hatırlatarak, Bugün temlik yok. Bir lira eski yöneticilerin alacağı temlik kalmadı. İnsanın inanası bile gelmiyor. Acaba çok abartılı bir söz mü- Malumunuz mali işlerden de sorumluyum, kuruşuna kadar biliyorum. Yine uzayıp gitmiş yüzlerce kişiye ulaşmış icra dosyaları, bunlar hemen hemen sıfırlanma noktasına geldi. Çok az bir şey kaldı. Çok büyük ödemeler yapıldı diye konuştu.
     Transfer politikalarının herkes tarafından takdirle karşılandığını ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti:
     Samimiyetle söylüyorum şu anki transfer politikalarımızın geri dönüşlerine baktığımızda herkes tarafından takdir edilen bir politika olduğu söyleniyor. Transfer çalışmalarımız zannediyorum birkaç gün içerisinde sonlandırılacaktır. Hollanda kampına 24 kişiye düşürülmüş bir kadroyla gidilecek. Şu anda kampta çok insan olduğu söylentileri de olabilir ama profesyonel futbolcular dahi orada deneniyor. Bilinen, futbolu bilinen futbolcular orada deneniyor. Bu çok olağan şeylerden değil ama biz bunu yapmaya çalışıyoruz.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Elazığspor Basın Sözcüsü Yıldırım: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER