Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Bölgesel Amatör Lige düşmesi kesinleşen Çorumspor, son maçında taraftar desteği istiyor


ÇORUM (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve Bölgesel Amatör Lige (BAL) düşmesi kesinleşen Çorumspor, pazar günü iç sahada oynayacağı profesyonel ligdeki son maçında, taraftarının desteğini bekliyor.
     Maddi imkansızlık ve çeşitli olumsuzluklar nedeniyle kötü bir sezon geçiren Çorumspor, 18 takımın mücadele ettiği grupta, ligin bitimine bir hafta kala, eksi 74 averaj ve 12 puanla son sırada bulunuyor.
     BALa düşmesi haftalar önceden kesinleşen kırmızı-siyahlı ekip, maddi imkansızlıklar nedeniyle sezon başında transfer yapamadığı için tüm maçlarda, altyapıdan takıma kazandırılan genç futbolcularla mücadele etti.
     2011-2012 sezonu sonunda 3. Lige düşen ve bu sezonda da farklı teknik direktör ve yönetimle yoluna devam eden "kırmızı şimşekler", pazar günü sahasında Siirtspor ile yapacağı karşılaşmayla, profesyonel ligdeki son maçına çıkacak.
    
     -Kulüp Başkanı Ispanak, destek istedi-
    
     Kulüp Başkanı Rumi Ispanak, AA muhabirine, pazar günü sahalarında oynayacakları "profesyonel lige veda maçı"na, tüm Çorumluları stada beklediklerini söyledi.
     Taraftarların bu maçta takımı yalnız bırakmamalarını isteyen Ispanak, "Siirt maçının bizim için diğer karşılaşmalardan bir farkı yok. Şu ana kadar sahaya nasıl çıktıysak bu maçta da aynı şekilde mücadele edeceğiz. Tek isteğimiz Çorumsporumuza bu son maçında taraftarlarımızın ve Çorumspor sevenlerinin destek olmasıdır. Oyuncularımızı ve Çorumsporumuzu son maçında yalnız bırakmayıp, tribünleri doldurup, en güzel şekilde uğurlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
     Futbolcuların birçok kulüpten teklif aldığını belirten Ispanak, "Oyuncularımızın çoğunun talipleri var. Ligin bitiminden sonra daha da artacağına inanıyoruz. Bu üzücü durumda bizleri en çok sevindiren olay bu olmuştur. Gençlerimize yol gösterip onları daha iyi yerlerde olmalarına vesile olacak olmamız çok sevindirici bir durumdur" diye konuştu.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER