Karayollarında durum

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM otoyolunun Hasdal kavşağı-Kemerburgaz-Yassıören ayrımı bölümünün 13. kilometresinde bulunan üstgeçit köprüsünün orta ayağı 23.00-05.30 saatleri arasında kesilerek kaldırılacağından her iki yönde sol taraftaki iki şerit trafiğe kapatılacak.
     Anadolu otoyolunun Yeniçağa kavşağı-Çaydurt kavşağı kesimi 8-10. kilometreleri arasındaki üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.
     Erdemli-Silifke-Taşucu yolunun 35-36. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
     Anadolu otoyolunun Kaynaşlı kavşağı ile Düzce kavşağı arasında bulunan Asarsuyu Köprüsünün onarım çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.
     TEM Otoyolunun Körfez kavşağı ile Gebze kavşağı arasındaki köprü ve viyadüklerin izolasyon ve asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle otoyolun Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım çalışma mahalline göre uygun kavşaklardan D-100 Karayoluna yönlendirilecek.
     Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolu ve bağlantı yolları ile Toprakkale-İskenderun otoyolu ve bağlantı yollarının muhtelif kesimlerindeki üstyapı, genleşme derzleri ve diğer işlere ait onarım çalışmaları nedeniyle Adana-Gaziantep yönü trafiğe kapatılarak ulaşım karşı yönden iki yönlü olarak sağlanacak.
     Konya-Isparta il sınırı-Yalvaç ayrımı yolunun 6-18. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı.
     Anadolu Otoyolunun Çaydurt kavşağı-Gerede kavşağı 3-21. kilometreleri arası üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor. Yeniçağa kavşağının Ankara yönü trafiğe kapalı olduğundan İstanbul yönünden gelen sürücülerin Çaydurt kavşağını, otoyolunu kullanmak isteyenlerin ise Gerede veya Çaydurt kavşaklarını kullanmaları gerekecek.
     O-2 Otoyolunun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Çamlıca gişeleri arasında kalan muhtelif kesimlerde üst yapı yenileme ve tamirat çalışmaları nedeniyle 23.00-06.00 saatleri arasında çalışılan şeritlerde yol trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.
     Beyşehir-Ilgın ayrımı-Konya yolunun 3-13. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süre ile yol ulaşıma kapatılacak.
     TEM Otoyolunun Körfez kavşağı-İzmit kavşağı 73-100. kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım İzmit kavşağından D-100 Karayoluna yönlendirilecek.
     Konya-Seydişehir yolunun 35-39. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat süre ile trafiğe kapatılacak.
     TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı kesimi anayolda; Hadımköy, Çatalca, Silivri ve Kınalı Köprülü kavşak kolları; gişe sahaları ve bağlantı yollarında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.
     Söke-Milas yolunun 0-19. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Artvin-Erzurum yolunun 1-18. kilometreleri arasındaki Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu Mevkii arasındaki servis yolundan sağlanacak.
     Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16. ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.
     Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
    
     Muhabir: Bülent Karaaslan
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER