Kurban Bayramına doğru

Kurban Bayramına doğru -AK Parti Eskişehir Milletvekili Can, mesaj yayımladı


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Can, mesajında, İslam aleminin yardımlaşma ve paylaşma heyecanıyla dolup taştığı Kurban Bayramında, veren el ile alan elin buluştuğunu bildirdi.
     Kurban Bayramının, hoşgörü ve kardeşliğin bayramı olduğunu kaydeden Can, şunları ifade etti:
     Bu kardeşlik ikliminin her zaman baki kalması için, gelecek nesillere bırakacağımız en değerli mirasımız, paylaşmayı öğreten bayramlarımız olacaktır. Ecdadımızdın bizlere bıraktığı miras, dünyanın hangi köşesinde olursa olsun, zorda kalana el uzatmak olmuştur. Bugünde aynı anlayışla Suriyeden ülkemize sığınan kardeşlerimize elimizi uzatıyor, bayramımızı paylaşıyoruz. Milletimizin büyüklüğünü tüm dünyaya gösteren bu tablo, aynı zamanda dünyaya da insanlık dersi veren, İslamiyetin özünü anlatan bir tablodur. Milletimizin her zaman veren ol olduğu nice bayramlar yaşaması dileğiyle, Kurban Bayramının tüm vatandaşlarımıza sağlık ve huzur getirmesini temenni ederim.
    
     -ETO Başkanı Karacan-
    
     Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Harun Karacan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Karacan, mesajında, bayramların, milletin tek yürek olduğu, dayanışma ve yardımlaşmanın arttığı en önemli miraslardan biri olduğunu kaydetti.
     Bayramların, dostlukları pekiştiren, maneviyatı güçlendiren, hayata anlam katan geleneklerden olduğunu belirten Karacan, şunları bildirdi:
     Bereketin ve paylaşmanın en güzel ifadelerinden olan mübarek Kurban Bayramına erişmenin mutluluğu içindeyiz. Böylesine anlamlı günler, birlik ve beraberlik içinde, daha güzel yarınlar için bağlarımızı güçlendirecektir. Bayramlar, insani ilişkilerimizin geliştirilmesi, toplumun yediden yetmişine tüm kesimleriyle bütünleşmesi için de bir fırsat niteliğindedir. Güzellikler ve mutluluk getirmesi temennisiyle, tüm ticaret camiamızın, şehrimizin ve ülkemizin Kurban Bayramını kutluyor, huzurlu ve sağlıklı nice bayramlar diliyorum.
    
     -ESO Başkanı Özaydemir-
    
     Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Savaş Özaydemir, şefkat duygularının arttığı, yardımlaşma ve dayanışmanın yoğunlaştığı Kurban Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.
     Özaydemir, mesajında, millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerden olan Kurban Bayramında birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının çoğalmasını temenni etti.
     Kurban Bayramının ülke insanını ortak paydada buluşturduğunu anlatan Özaydemir, Türk milletinin bayramını kutladı.
    
     -AK Parti İl Başkanı Reyhan-
    
     AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, bayramların sevgi, barış, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliklerin daha da pekiştiği çok özel günler olduğunu bildirdi.
     Reyhan, açıklamasında, bayramların, kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin pekiştirilmesi için bir fırsat olarak görülmesi gerektiğini belirterek, Bayramlar, barışmanın, kucaklaşmanın sevginin, şefkatin, merhametin ve dayanışmanın doruk noktaya çıktığı günlerdir. Bu güzel günlerde bir kez daha kardeşliğimizi artıralım, bağlarımızı güçlendirelim ve hep birlikte bayramın güzel tatlarına ulaşalım ifadelerini kullandı.
    
     -AK Parti Tepabaşı İlçe Başkanı Ata-
    
     AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Ata, mesajında, bayramların, Müslümanların birbiriyle kaynaştığı, paylaşma ve dayanışmanın arttığı önemli günler olduğunu kaydetti.
     Ata, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Sevgi ve saygının pekiştiği, kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği, sevinçlerin paylaşıldığı, akraba ve komşuların ziyaret edildiği, öksüz, yetim ve yoksulların sevindirildiği gün olan bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu duygularla tüm hemşehrilerim ve İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, Kurban Bayramımızın başta Suriye olmak üzere İslam dünyası ve tüm insanlık için barışa, sevgiye ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum.
    
     -LDP İl Başkanı Artan-
    
     Liberal Demokrat Parti (LDP) İl Başkanı Önder Artan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Artan, mesajında, bayramlarda sevinçlerin paylaşıldığı, toplumda dayanışma ve barış ruhunun egemen olduğunu söyledi.
     Kurban Bayramını huzur ve güven ortamında kutlamanın heyecanının yaşandığını belirten Artan, şunları bildirdi:
     Bu bayramda dargınlıklar ve kırgınlıklar unutulmalı, birlik ve kaynaşmamızı arttırarak geleceğe ait umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Ayrıca hastalarımızı, dul ve yetimlerimizi, şehit ve gazilerimizi, engellilerimizi ve kader mahkumlarını da hatırlayarak, bayram ziyaret programlarında onlara da mutlaka yer vermeliyiz. Bu vesileyle eşsiz fedakarlıklarını hiçbir zaman unutmayacağımız aziz şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Eskişehirli hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutluyor, barış, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışmayı esas alan nice bayramlar diliyorum.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kurban Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER