Yusuf Şimşek, eski takımına karşı cezalı olmaktan korkmuyor


Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, pazartesi günü kendi evlerinde ağırlayacakları Beşiktaş'a karşı kazanmak için oynayacaklarını söyledi. Cezası sebebiyle maçı tribünden izleyecek olmasını 'zor' olarak değerlendiren teknik adam, sahada yerini alacak ekibine ve futbolcularına güvendiğini belirterek, "Bir daha antrenörlük hayatım boyunca böyle bir hata yapmam diye düşünüyorum." dedi.

Kırmızı beyazlılar pazartesi günü 33 bin kişilik yeni stadyumlarında ağırlayacakları lider Beşiktaş'a karşı hazırlıklara başladı. Günü kondisyon ve düz koşu yaparak değerlendiren Antalyaspor'da hedef rakipleri karşısında galip gelmek. Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki antrenmanın başında gazetecilerin sorularını cevaplayan Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Bursa karşısında iyi bir galibiyet aldıklarını, kendisinin ceza almasının ise önemli olmadığını söyledi. Cezalı olmanın 'zor' olduğunu ifade eden teknik adam, "Ekibine güvenirsen, futbolcu arkadaşlarına güvenirsen çok bir sıkıntı yok." ifadesini kullandı.

Ligin ilk maçında da cezalı olduğunu hatırlatan Yusuf Şimşek, cezalı olmasıyla ilgili şunları söyledi: "Yine futbolcu arkadaşlarım, antrenör arkadaşlarım takımımızı yönetmişti. Yine aynı şekilde oldu. Ben yine iyi olacağını düşünüyorum. Tabi ki yaptığımız büyük bir hata, ama bu hatayı kendimiz için yapmadık. 7 maçı kendimiz için almadık. Takımımız için aldık ama herhalde bundan sonra antrenörlük hayatım boyunca bir daha da böyle bir hata yapmam diye düşünüyorum."

Beşiktaş maçının zor olacağını belirten Şimşek, rakipleri karşısına kazanmak için çıkacaklarını kaydederek, "Prensibimiz belli. Her hafta oynayacağımız maçı tek tek düşünüyoruz, Beşiktaş'ı da kazanmak istiyoruz açıkçası. Kazanabilecek güce sahibiz. İnşallah stadımızın açılışıyla beraber iyi bir taraftarın olması dileğiyle Beşiktaş maçını oynarız. İnşallah galip gelen de biz oluruz." diye konuştu.

İddialı konuşmaktan kaçınan teknik adam, 'Beşiktaş'ı liderlikten etme gibi bir iddianız var mı?' sorusuna "Bizim iddiamız yok. Dışarıda herkes konuşuyor. Ben de konuşabilirim; 5 atacağız, 10 atacağız diye. İş burada biter (sahayı göstererek), iş futbolcu arkadaşlarda bitiyor. Biz bir yere kadar müdahale ediyoruz. Bir kez daha söylüyorum, futbolcu kardeşlerime sonsuz güveniyorum. İyi olacağını düşünüyorum." cevabını verdi.

Antalyaspor'un geride kalan 8 haftada 14 puan toplamasının önemli olduğunu ifade eden Yusuf Şimşek, "Bana göre kötü değil. Çoğu takımdan iyi puandayız. İnşallah iyi oynayan, koşan, mücadele eden, rakibinden daha fazla isteyen bir Antalyaspor'u pazartesi herkes izleyecek." dedi.

Rakiplerinin iki kez şampiyonluk sevinci yaşadığı eski takımı olmasının önemli olmadığının altını çizen Yusuf Şimşek, Beşiktaş karşısında sahaya çıktıklarında en iyisini yapacaklarını vurguladı.

Yusuf Şimşek, pazar günü oynayacakları maçla açılışı yapılacak yeni stadyumlarında hafta içi iki kez antrenman yaparak Beşiktaş maçının hazırlıklarına devam edeceklerini kaydetti.
CİHAN
<< Önceki Haber Yusuf Şimşek, eski takımına karşı cezalı olmaktan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER