Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com okuyucularının yaptıkları ve editörlerimiz tarafından özenle seçilen işte o yorumlar...

Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com'da, hergün onlarca haber yayınlanıyor ve bu haberlere yüzlerce yorum yapılıyor. Bu yorumlardan bazılarını sizler için derledik. Tamamı oldukça kıymetli ifadeler barındıran ve bugün yapılan yorumlardan seçtiklerimizi sizlerin beğenisine sunuyoruz.
***
1- 'Fethullah Gülen Hocaefendi'den çok önemli tavsiyeler'
Tekin

Tüm samimiyetimle söylüyorum ki biz bu davanın hak olduguna inandık. Biz bu davanın allahın davası ve başında da peygamber efendimiz(sav)'in olduğunu varsaydık. O halde endişe etmeye ne gerek var. Sebebler dairesinde üzerimize düşeni yapmalı elbette. Hocamızdan gelen bu notlar gönlümüze ferahlık veriyor. Sürekli 'herkul.org'a göz atıyoruz. Rabbim hocamızı başımızdan eksik etmesin. Bizleri hizmetinden ayırmasın ve tam ihlasa eriştirsin.

***

2- 'MGK karar aldı: Cemaat yok edilecek'

İsmail

Gün gelir biz cemaati bitirdik diye kasıla kasıla gezerler mi? Torunlarına anlatırlar mı? Ya ahirette ne derler acaba? Bunları sevap hanelerine mi sayarlar? Vah müslümanlık vah!!!

***

3- 'Hocaefendi'nin avukatından Başbakan Erdoğan'ın iftiralarına cevap'

Meçhul

Ah güzel abim kimi kime şikayet edeceksin. Adalet, yargı mı bıraktılar ülkede... Rabbim büyüğümüze sabırlar versin keşke bütün bu ithamlar onun yerine bana yapılsaydı. Beni zindanlara atsalardı da hocamıza o sözleri sarfetmeselerdi. İçim parçalanıyor, hergün söylenenleri okudukça. Allah Başbakanı da içine düştüğü bu zor durumdan nefsinin ve hırsının penceresinden tez zamanda kurtarsın inşallah... Acımaktan başka bir şey gelmiyor elimden kendisine ne diyeyim Allah tez zamanda hidayet versin... Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler...

***

4- 'Dershaneler tasarısı Meclis'ten geçti'

Oktay Kara

226 oy ile... Diğer partilerin milletvekilleri nerede idi. TVlere çıkıp dersaneler kapanmamalı diyen partiler-partililer neredeydi dün gece. Millet size güvendi, oraya gönderdi. Siz dersanelerin kapanmasına karşıydınız da oylama saatinde nerdeydiniz acaba? Anladıkki hepiniz aynısınız. Ama kapattırmayan Allah kapattımaz. Bakalım zaman ne getirecek ve götürecek. Dershaneler Kapanmamalı...

***

5-  'Kurmayları Başbakan'ı işte böyle izledi!' 

Ensar

Kafamız o kadar allak bullak oldu ki, kim eğri kim doğru ayırt edemez olduk. Sabırsızlıkla mahşer gününü bekliyorum adeta. Eğrinin yüzüne tükürmek ve iki yakasına yapışmak için... Her kim kötü niyetle hareket ediyorsa Aallah(c.c) o kişinin niyetini onun başına çevirsin...

***

6-  'Fethullah Gülen Hocaefendi neden evlenmedi?'

İsimsiz

1 saat başka bir hocanın sohbetini dinliyorum bazen. Belki çok şey ilmen öğreniyorumdur ama şu 2 dk lık Hocaefendi'nin sohbetinin bir nüktesini dinlediğimde, yüreğimde oluşturduğu tesirin 10 da 1 i bile oluşmuyor.

***

7-  'MGK karar aldı: Cemaat yok edilecek'

Vatandaş

Koltuğa ve ranta sarılanlar. Anlarlar mı acaba? daha doğrusu anlamak isterler mi! bu yazılanları. Vatandaşı aptal yerine koymamayı ne zaman öğrenecekler? Prompter cihazının yanına ayna koysalar, kendi yaptıklarını görüp ona göre konuşur mu? 

***

8-  'Erdoğan'dan Hocaefendi'ye aile hayatı üzerinden hakaret!'

Örgütten

Ömrünü hizmete adamış bu güzel insanın sırf dünyevi işlerle meşgul olmamak adına evlenmediğini zorlamayın, anlayamazsınız!

***

9-  'Eski Ukrayna devlet başkanı Yanukoviç'ten ilk açıklama!'

Urungu Okan

Olay budur!  Çok oy aldım, herşeyi yaparım diyemezsiniz. Bizdeki aklıevveller de böyle düşünüyor. Halbuki şöyle düşünmeliydiler: 'Vatandaşlarım beni yönetsin diye seçti. Ama ülkenin kaderini değiştirecek, makas değiştirecek kararları tek başıma almamalıyım. Hasbelkader seçildik diye aklımıza eseni yapamayız... Büyük değişiklikler için ayrıca halk oylamasına götürüp teyid almalıyım' şeklinde düşünseydi. Ukrayna böyle karışmazdı. Referandumda istediği olur veya olmaz, her iki durumda da böyle olmazdı. Bu durum tamamen bizde de aynı...

***


Paralel

Hocaefendi'ye, Bahçeli'ye ve çocuğu olmayan yüzlerce aileye çocuk üzerinden hakaret edenler, mitinglerde diğer partilerin Üstad Bediüzzaman'a yaptıklarını anlatıp bunlara mı oy vereceksin diyordu. Seçmenini 'ütmek' için kullandığın cemaatin üstadının da hiç evlenmediğini haliyle çocuğu olmadığını bilmiyordu galiba. Yazık 3 oy için bu kadar alçalanlara. Hesap günü eller yakanızda!

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Günün en beğenilen yorumları! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER