Kasımpaşa - Trabzonspor maçına dair her şey

Kasımpaşa - Trabzonspor maçının özeti, özel analizi, istatistikleri ve fotoğrafları burada!

Kasımpaşa - Trabzonspor maçına dair her şey

Süper Lig'in 24. hafta kapanış maçında Kasımpaşa, Trabzonspor'u 36. dakikada Tabare'nin ve 44. dakikada Uche'nin attığı gollerle 2-0 mağlup etti. 

Trabzonspor Son 1 Yılda İstanbul Deplasmanında Galibiyet Alamadı. 
Trabzonspor son 1 yılda İstanbul deplasmanında oynadığı 8 maçı da kazanamadı. En son 04.03.2012 tarihinde Beşiktaş’ı İstanbul’da 2-1 yenen Trabzonspor daha sonra Galatasaray ile 1-1, Beşiktaş ile 1-1, Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı, Fenerbahçe karşısında 2-0 yenildi. Trabzonspor bu sezonda Fenerbahçe ile 0-0, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı, İ.B.Belediyespor’a 2-1, Kasımpaşa’ya 2-0 kaybetti. 

Kasımpaşa Süper Lig’in En Az Gol Yiyen Takımı.
Kasımpaşa Süper Lig’in 24.haftası sonunda yediği 26 golle en az gol yiyen takım oldu. Kasımpaşa takımının oynadığı 24 maçta da kalesini İsveçli milli kaleci Andreas Isaksson korudu. Kasımpaşa son 6 lig maçının 4 tanesini gol yemeden bitirdi. 

Trabzonspor Lig Tarihindeki Yenilgi Rekoruna Koşuyor. ( 24.Hafta Sonunda 10 Yenilgisi Var )
Trabzonspor bu sezon 24.hafta sonunda 10 yenilgiye ulaştı. Trabzonspor tarihinin 24.haftalar itibariyle en çok yenilgi aldığı 3 sezonundan birine ulaşırken yenilgi rekoruna koşuyor. Trabzonspor lig tarihinde en çok yenilgiyi 2000-01 sezonunda 16 mağlubiyet ile yaşamıştı.    













Kalu Uche, Bu Sezon Trabzonspor’un Tüm Forvet Oyuncularının Gol Toplamında Fazla Attı.
Süper Lig’in 24 haftası geride kalırken Kasımpaşa’nın Nijeryalı forvet oyuncusu Kalu Uche 14 gol attı. Ligin en golcü yabancı oyuncusu olan Kalu Uche böylece Trabzonspor’un bu sezon forma giyen tüm forvet oyuncularının toplamında fazla gol atmış oldu. Trabzonspor takımında bu sezon Süper Lig’de Halil Altıntop ve Paulo Henrique 3’er gol, devre arasında İ.B.Belediyespor’a giden Vittek 2 gol, Marc Janko 1 gol kaydetti, Emre Güral ise gol atamadı. Trabzonspor’un forvet oyuncuları bu sezon Süper Lig’de toplam 9 gol attı.

Trabzonspor Bu Sezon Z.Türkiye Kupası Maçlarının Ardından Oynadığı Lig Maçlarında 14 Puan Yitirdi. 
Ziraat Türkiye kupasında yarı finale kalan Trabzonspor kupa maçlarının ertesinde Süper Lig maçlarında zorlandı. Bu sezon 7 kez Z.Türkiye kupası maçı sonrası lig maçı oynayan Trabzonspor bu maçlarda 2 galibiyet 1 beraberlik 4 yenilgi aldı ve 14 puan yitirdi. Trabzonspor sahasında kazandığı Şanlıurfaspor maçı ardından Gençlerbirliği karşısında lig maçını 4-0 kazanırken deplasmanda oynanan Eskişehirspor kupa maçının ardından sahasında Gaziantepspor’u (Tolunay Kafkas’ın ilk lig maçı) 4-1 yenmişti. Trabzonspor sahasında oynadığı Eskişehirspor kupa maçının ardından Galatasaray ile 0-0 berabere kalmıştı. Trabzonspor deplasmanda oynadığı Kasımpaşa kupa maçının ardından İ.B.Belediyespor’a 2-1, Mersin İdman Yurdu maçlarının ardından Karabükspor ve S.B.Elazığspor’a 3-1 yenilmişti.  Trabzonspor sahasında kazandığı M.P.Antalyaspor maçının ardından ise Kasımpaşa’ya 2-0 mağlup oldu.  

Tolunay Kafkas İle Shota Arveladze Teknik Direktörlük Kariyerlerinde 4 Kez Karşılaştı. 
Trabzonspor teknik direktörü Tolunay Kafkas ile Kasımpaşa teknik direktörü Shota Arveladze 4.kez karşılaştı. 2010-11 sezonunda Gaziantepspor’un başında görev yapan Kafkas sahasında 2-0 deplasmanda 2-1’lik skorlarla Kayserispor’un başındaki Shota Arveladze karşısında galip gelmişti. 2011-12 sezonunda oynanan tek maçta ise Shota Arveladze yönetimindeki Kayserispor deplasmanda Gaziantepspor’u 2-1 yenmişti. Bu sezonda Kasımpaşa’nın başındaki Shota Arveladze sahasında Trabzonspor’un başındaki Tolunay Kafkas’ı 2-0 mağlup etti. Kayserispor takımında ard arda görev yapan iki teknik adam oyunculuk dönemlerinde 1993-97 yılları arasında Trabzonspor takımında berabere mücadele etmişti. 

Trabzonspor ile Kasımpaşa Lig Tarihinde 8.Kez Karşılaştı, Kasımpaşa 2.Kez Kazandı
Trabzonspor ile Kasımpaşa takımları lig tarihi boyunca 8 kez karşılaştı. Oynanan 8 maçta Trabzonspor 5 kez kazandı, 1 maç berabere bitti, 2 maçta Kasımpaşa galip geldi. Trabzon'da oynanan maçlarda bordo-mavili takım 2007-08 sezonunda 2-1, 2009-10 sezonunda ise 2-0 kazanırken 2010-11 sezonunda İzmit İsmet Paşa Stadı'nda 1-0, 2012-13 sezonunda H.Avni Aker stadında 1-0 galip geldi. 2009-10 sezonunda Kasımpaşa evinde rakibini 3-1 yenerken bu sezonda 2-0 mağlup etti. 2007-08 sezonunda oynanan maç ise 0-0 berabere bitmiş, Trabzonspor 2010-11 sezonunda rakibini deplasmanda 7-0 mağlup etmişti. Ayrıca bu sezon iki takım arasında İstanbul’da oynanan Ziraat Türkiye kupası maçının normal süresi ve uzatmaları 1-1 berabere bitmiş, Trabzonspor penaltılarla tur atlamıştı.

<< Önceki Haber Kasımpaşa - Trabzonspor maçına dair her şey Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER