Onbinlerce Fenerbahçeli caddeye akın etti!

Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu onbinlerce Fenerbahçeli, Bağdat caddesine akın etti. Hep birlikte adil ve yeniden yargılama talep etti..

Onbinlerce Fenerbahçeli caddeye akın etti!

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından 'Türkiye için adalet, Fenerbahçe için adalet' sloganıyla organize edilen yürüyüş yapıldı.

Şaşkınbakkal'da başlayan yürüyüşe Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar katıldı. Taraftarlar Başkan Aziz Yıldırım'a sevgi gösterisinde bulunurken Başkan Aziz Yıldırım'da bindiği aracın üzerine çıkarak elinde Fenerbahçe bayrakları ile taraftarlarını selamladı.



Yürüyüşte 'Her yer Aziz her Yıldırım', 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz', 'Hırsız Tayyip Erdoğan', 'Dik dur, eğilme' 'Hak değil, adaletli yargılama için yürüyoruz' tezahüratları yükseldi..

ONBİNLERCE TARAFTAR YÜRÜYÜŞE KATILDI

Yürüyüşe yüksek katılım gerçekleşirken Fenerbahçeli eski yönetici Murat Özaydınlı, Twitter hesabından attığı mesajda "Polis rakamlarına göre katılım 300 binin üzerinde" mesajı attı. DHA'nın geçtiği habere göre ise toplamda 50-60 bin taraftar yürüyüşün büyük bir bölümünde yer aldı. Yaklaşık 40 bin taraftar ise yürüyüşün başından sonuna kadar yöneticilerle birlikte ilerledi. 



"SESİMİZ VE SÖZÜMÜZ SADECE ADALET İÇİN YÜKSELSİN"

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından düzenlenen "Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet" yürüyüşü için Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından açıklama yapıldı ve şu ifadeler kullanıldı:


"Fenerbahçeli Avukatlar Derneği olarak, 16 Şubat 2014 Pazar günü Şaşkınbakkal'da başlayıp Kızıltoprak'ta sona erecek, "Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet" yürüyüşünde onbinlerle buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Tuttuğu takım ve gönül verdiği renkler ne olursa olsun taraftarımızla birlikte adalet için, hukuk için, adil yargılanma için bu yürüyüşe katılacak herkesten yegane beklentimiz, bu güzel birlikteliğin ruhuna aykırı her tür olumsuzluktan kaçınmasıdır. Davamızın, siyasi oluşumların gölgesinde kalmaması için her tür olası provokasyondan uzak durulması en büyük isteğimiz ve yürüyüşe katılacak olan herkesten de açıkça beklentimizdir. Bu bağlamda, siyasi her tür slogandan kaçınılmasını, kişi ya da kurum hedefli tezahüratlardan uzak durulmasını, yürüyüşün amacından çıkmasını hedefleyebilecek her tür oluşuma karşı durulmasını önemle rica ederiz. Sesimiz; hep bir ağızdan, en yüksek tonda ve durmaksızın 'Adalet' için 'Türkiye' için 'Fenerbahçemiz' için yükselsin. İlginize ve sorumlu tavrınıza şimdiden teşekkür ederiz"



AJANSLAR

<< Önceki Haber Onbinlerce Fenerbahçeli caddeye akın etti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER