Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com okuyucularının yaptıkları ve editörlerimiz tarafından özenle seçilen işte o yorumlar...

Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com'da, hergün onlarca haber yayınlanıyor ve bu haberlere yüzlerce yorum yapılıyor. Bu yorumlardan bazılarını sizler için derledik. Tamamı oldukça kıymetli ifadeler barındıran ve bugün yapılan yorumlardan seçtiklerimizi sizlerin beğenisine sunuyoruz.
***
1- 'Günün en beğenilen yorumları!'
Sevda

Bu yol her kişinin değil, er kişilerin yoludur. Hocamızdan ilham alan binlerce adanmış ruhlar, dünyanın her yerinde sadece ama sadece Rıza-ı ilahi için koşturuyorlar. Buna belki çoğuları inanmaz ama, menfaatlerine ters düştüğü için. Bu gurbetlik sadece Onun adını yüceltmek, Peygamberimizin(sav) nam-ı celilini dört bir yana duyurmak için çekilir herhalde. Ama boşuna uğraşmayalım, onlar bizi anlayamazlar. Varsın anlamasınlar, varsın yolumuza taş koymaya çalışsınlar, varsın bütün dünya bize küssün ya da cephe alsın umurumuzda değil. Yeter ki Rabbimiz bize küsmesin, yeter ki O yaptığımız işten memnun olsun. Vesselam...

***

2- 'AP’den Türkiye raporunda eleştiri bombardımanı'

Enver Nuri

Avrupa Birliği ne yapsın... Ses kasetlerinin montaj olduğunu 'hisseden' Teknoloji Bakanı 'siyasetçinin işi ütmektir' diyen Başbakan Yardımcısı, 'orduya kumpas kuruldu' diyen Danışmanı, Hocaefendinin -haşa- 'alim müsveddesi' ve sevenlerinin de 'sülükten aşağı' olduğunu farkeden Başbakan ve Ergenekon'un yeniden yargılamasını gündemine alan Bakanlar Kurulu...
'Müddei iddiasını ispat ile mükelleftir' ama bu büyüklerimizin söyledikleri, muhkem kazıyye..

***

3- 'Daha fazla dayanamadı çok sert tepki gösterdi'

Mustafa FİDAN

Yavuz Bey içimizden geçenleri en güzel şekilde özetlemiş. Gazetecilik bence budur. Halkın düşüncelerini en iyi şekilde yansıtmaktır. Allah vicdanımızı kaybettirmesin. Bir milletvekili çıkıyor Başbakan'ın önce Peygamber sıfatlarını taşıdığını söylüyor. Bir başkası daha da ileri gidiyor Allah'ın sıfatlarını taşıdığını söylüyor ve en sonunda Başbakan buna o kadar inanmış ki 'Bizim rahmetimiz gazabımızı aşacak' gibi bir laf edebiliyor. Rabbim hepimize insaf, izan, feraset versin.

***

4- 'Günün en beğenilen yorumları!'

Bir Garip Sevda

Allahım, sen ülkemiz üzerinde oynanan oyunları boz. Türk vatandaşı bile olmadan gelip topraklarımızı sahiplenmeye çalışanları birbirine düşür. Planlarını başlarına yık. Binbir zahmetle düşman işgalinden kurtarılan bu güzel vatanımızı koru. Gözü dönmüş insanlara yem etme(insan demeye dilim varmiyor). Türk milletinin birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik içinde yaşamasını nasip eyle. Muhterem Hocamızı üzmelerine izin verme. Biz biliyoruz ki kendisini Rabb-u Tealaya adayanlar hor görülür, iftiraya uğrar. Bu dünya zindandır onlara. Ama onun üzülmesi çok canımızı acıtıyor. Ne olur Rabbim, sen haklıyı haksızı tez zamanda Türk Milletine göster, göster ki bizi birbirimize düşürenler bu durumdan daha fazla istifade edemesinler... Ne olur Rabbim ne olur.

***

5-  'Başbakan Erdoğan 'Fenerbahçe'ye müdahale etti' iddiası!'

Hayta

Herşeyi cemaatin üstüne yıkmaya çalışan karanlık odaklar, gerçekler ortaya çıkınca nasıl da panikliyor. Paniğin verdiği telaşla, bazen kendi pisliklerini ortaya çıkaracak söylemlerde bulunuyor. Bunu anlamak için de cemaati neyle suçladıklarına bakmak yeterli. Eğer cemaati suçladıkları şeyler yalan çıkmışsa biliniz ki, o suça kendileri muhatap olduğu için onu cemaatin üzerine yıkmaya çalışıyorlar. Ama hesap edemedikleri tek şey 'Allah(cc) doğrunun yardımcısıdır' gerçeği. Eğer gerçek manada inanmış olsalardı, hem bu ifiraları yapamaz hem de Allah huzurunda en baştan kaybedeceklerini anlarlardı.

***

6-  'Mustafa Koç: Ananaslar gayet lezzetliydi'

Sebahattin Aydın

Kendi kusurlarını ve suçlarını kapatamayanlar, başkalarının masumiyetlerini karalayarak kendilerini tartışma ortamından uzaklaştırarak kendilerini aklayamazlar!

***

7-  'Ahmet Kurucan: Vicdanla bakın, kararı kendiniz verin!'

Ahmetartan1453

Tayyip bey halkı bölmeye devam etsin. 11 yıldır bunu yapıyor hiç gönüllere girmeyi denemedi. Hep kendine düşman bulmaya çalıştı ki iktidarını bu karşıt görüş üzerine bina etti. İktidarını sağlamlaştırdığına inandığı şu dönemde de gerçek yüzünü gösterdi. Oy oranlarıyla güçlü olduğunu zanneden bir lider, başına gelecekler her gün gözümün önünde canlanıyordu. Bu yapılanların bir bedeli olacak şüphesiz. İnşallah yapılanlar Gayretullah'a dokunmaz da insanlar zarar görmez.

***

8-  'Başbakan Erdoğan: Bizim rahmetimiz gazabımızı aşacak'

Osman

Eli silahlı , adam öldüren,  adam kaçıran , kanlı eylemler yapan terörist PKK'ya bu kadar içten, bu kadar sistematik saldırmadın. Bu teröristlerin inlerine girmeye cesaret edemedin. Ağzından hiç böyle bir şey duyulmadı! PKK masumları garibanları öldürdü veya haraca bağladı. Bunlar seni bir Başbakan olarak hiç rahatsız etmedi ve bu terörizmi umursamadın! Oğlunun ve senin rüşvet skandallarınız ortaya çıkınca teröre göstermediğin tepkiyi müslüman ve milliyetçi cemaat mensuplarına saldırarak gösterdin!

***

9-  'Fethullah Gülen Hocaefendi neden evlenmedi?'

Ali Kara

Yakinen görüştüğümüz komşu bir aile var, 50 yaşlarındalar. Çocukları defalarca tüp bebek denemelerine rağmen olmamış. Yüce Allah'ın takdiri diyerek asla isyan etmediler. Her seçimdede oylarını AK Parti'ye veren muhafazakar bir ailedirler. Ancak Başbakanın 'çocukları yok evlat sevgisini bilmezler' şeklindeki açıklamasının ardından hergün ağlıyorlar. Yazık değilmi bu insanlara?

***

10-  'Başbakan Erdoğan: Bizim rahmetimiz gazabımızı aşacak'

Takva

Rahmet yüce Allah'a mahsustur. Hakaret yağdıran ağızlara 'rahmet' kelimesi hiç yakışmıyor. Bence düpedüz edepsizlik bu. Bu kelimeyi kullanmadan önce bırakın gazabı, siz ilk önce öfkenizi ve kininizi dizginleyin. Allah kimseyi şaşırtmasın. Şaşırınca insan ne dediğini bilmiyor. İçler acısı bir durum bence bu. Hizmet gönüllülerine karşı kurguladığınız zulüm plânlarını, hakaretlerinizi, küfürlerinizi, yalanlarınızı ne zaman unuttunuz? Bu çelişkili, edep sınırlarını zorlayan tutarsız konuşmalar şunu gösteriyor ki artık fırtına kapıya dayandı, günü kurtaralım çabası.

***

11-  'Daha fazla dayanamadı çok sert tepki gösterdi'

Seyda Demirhan

Sayın Semerci, ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde iktidar yandaşı herkes her şeye kulaklarını tıkadı. İnsanlar 800 tl maaşla katrilyonluk yolsuzluğu savunur oldular. Türkiye'nin içeride ve dışarıda itibarı yerle yeksan oldu. 90 yıllık Cumhuriyet 90 günde alt üst edildi. Satılan, alınan, hırsızın yanında yer alan tüm meslektaşlarınıza rağmen yazdıklarınız karşısında helal olsun demekten kendimi alamadım, teşekkürler.

***

12-  '17 Aralık ve sonrasında yaşananları açık ve net bir şekilde yazdı!'

Hüseyin

Onca olana rağmen hala AKP yi savunabiliyorsanız, bu ülke başa gelecek herşeyi haketmiş demektir. Halen 'Bırakın didişmeyi iki taraf neden didişiyor' diyebiliyorsanız vay halinize. Yahu olayların üstü kapansın diye Başbakan bir düşman yaratıp bunun üzerinden kendini bu ülkenin  tek yöneticisi ilan etmeye kalkarsa başımıza çok bela gelecek demektir. Ama şimdi körü körüne destek verenler elini dizine vurduğunda iş işten çoktan geçmiş olacak. Ama siz Hakk'la Batılı ayıramadığınız için Hakk katında mesul olacaksınız..

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Günün en beğenilen yorumları! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER