Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com okuyucularının yaptıkları ve editörlerimiz tarafından özenle seçilen işte o yorumlar...

Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com'da, hergün onlarca haber yayınlanıyor ve bu haberlere yüzlerce yorum yapılıyor. Bu yorumlardan bazılarını sizler için derledik. Tamamı oldukça kıymetli ifadeler barındıran ve bugün yapılan yorumlardan seçtiklerimizi sizlerin beğenisine sunuyoruz.

***

1- 'Star yazarından çarpıtılan habere tokat gibi cevap!'

Smeyye_05

Allah resulü "Benim adım güneşin doğup battığı her yere gidecektir" diyor. Dinler arası diyalog olmadan nasıl olacak bu iş. Bu uğurda kendi canlarından çocuklarından vazgeçenler var ama siz bunu anlayamazsınız. İşinize gelmediğinde çete haşhaşi dersiniz.

***

2- 'Türköne, Erdoğan'ın camiayı hedef almasının sebebini açıkladı!'

Takipçi01

Sayın Türköne, ince detaylı bir yazı yazmışsınız, tebrik ediyorum. Yıllardan beri AK Partiye oy veren olarak Başbakanın nefret dilini başlattığı ilk haftalarda bile bu geçecek diyerek Başbakan gibi hasmane tavır almadım. Çünkü el bebek gül bebek büyüttük biz bu partiyi ama cemaati el bebek gül bebek büyütmedik. O cemaat bizi el bebek gül bebek büyüttü. Bu kadar nefret diline nezaketle cevap veririz artık. Gücümüz ancak bir parça kağıtta..

***

3- 'Star yazarından çarpıtılan habere tokat gibi cevap!'

Termo

5 sene rusyada kaldım. Çoğu zaman masaya içki geldi, biz kullanmıyoruz dedik. Yemek yedik dua ettik ve kur'an okuduk. Onlarda hoşgörüyle karşıladılar. Bazıları namaz için kur'an surelerini öğrenmek istedi, bizde elimizden gelen yardımı yaptık. Geldiğimiz nokta ''haşhaşilik''. Rabbim emekleri zayi etmez, haramzadelerin demesiyle elmas kömür olmaz vesselam...

***

4- 'Gönülleri Süleyman Alptekin, hakaret edenlere seslendi!'

Hayta

Başbakan esiyor gürlüyor iftiralar, yaftalar, tehditler santajlar, göz dağı vermeler vs. Başbakan eğer bir şey yapacaksa laf ebeliği yapmasın. Suçlu kimse ortaya çıkarıp gereğini yapsın. Ne o dedikodular, mesnetsiz ithamlar iddialar; Başbakan olmuş bir insana yakışıyor mu bu ağızlar. Tehditler, şantajlar, blöfler sadece acziyetini orataya koyuyor. Yakışmıyor bu Fatih'in, Kanuni'nin torunlarına. Biz ki tarihte bir mektupla dünyayı hizaya getiren ve devlet makamını bozuk ağızlarla tehdit, şantaj ve blöflerle ayağa düşürmeyen bir neslin torunlarıydık.

***

5-  'Selçuk Özdağ: Fethullah Gülen Hocaefendi örnek bir şahsiyettir'

Helen

Hocaefendi sizlere hakkını helal etse bile ki edecektir, o öyle bir kalbe sahip ama ben onu hep sevmiş biri olarak bu hakaretleri yapanların tek tek yakalarına yapışacağım diğer dünyada. Hakkım haram olsun. Benim Hocama hakaret benim aileme hakaretten daha acıdır. Aldınız benim ahımı, umuyorum aheste aheste çıkar bedeninizden. Oylar sizin olsun...

***


Arif

Burhan Kuzu haklıymış. Ses kayıtları yolsuzluk vs. hepsi doğru bile olsa kimseyi vazgeçiremezsiniz, inandıramazsınız. Enerjinizi başka yere verin demişti. Hakkaniyeti gözetenler de çoktur ama cebini veya alternatifsizliği gösterip de durmak yok devam diyenler de çok. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Hayırlı olan kim ise o gelsin ve seçimle gelsin. Sayın Arınç'ın da dediği gibi Tayyib Erdoğan'ı destekleyin ama "Tayyipçi" olmayın demişti. Haklılığına inandığımızın yanında olmalı elbet.

***

7-  'Cemil Çiçek ve Bülent Arınç'ın ismini verip sordu!'

Mehmetesevil45

AKP'deki bir çok milletvekili acaba seçim bölgelerine nasıl gidecekler, hangi yüzle çok merak ediyorum. Bülent Arinç Manisalı olarak Manisa'ya nasıl gelecek? Artık Bursa milletvekili ya farketmez nasıl sessiz kalıyorlar anlamakta zorluk çekiyoruz. Hakkı bugün savunmayacaklarda, doğrunun yanında olmayacaklar da ne zaman olacaklar. Allah(cc) aslında herkesi imtihan ediyor. Kim kiminle ile birlikteyse öyle haşrolur.

***

8-  'Ak Parti mitinginde 'Hırsız Var' pankartı açtı, canı zor kurtuldu!'

Turgay Bedelli

Bir Başbakan halkının bir kısmını "vatan haini" ilan ediyorsa, ardından bu insanlara karşı "istiklal mücadelesi" başlatıyorsa, buna "halkı kin ve nefrete tahrik" denilmez de neye denilir. Bu gencin yaptığı, kesinlikle tekrarlanmaması gereken deli cesareti. Bizler Gülerce abinin yazdığı "kıyamı", Aymaz abinin yazdığı "infiali" doğru anlamalı bu tip taşkınlıklar yerine "medeniye galebe ikna iledir" düsturu ile hareket etmeliyiz...

***

9-  'Avrupa Parlamentosu ses kayıtlarıyla fena dalga geçti!'

Murat

Zaman ve STV ne zaman yanlış yapmışsa hükümeti uyarmıştır. Şimdi meselenin boyutu neredeyse bizi terörist ilan bile etmeye kadar geldi. Susalım mı bu durumda?

***

10-  'Avrupa Parlamentosu ses kayıtlarıyla fena dalga geçti!'

Ethemg

Şunu iyi anlamak lazım, camia hükümete yönelik bir hamle yapmadı. Sadece nefsi müdafaa yaptı ve yapıyor. O soruyu başbakana sormak lazım, "Dün iyi olan camia nasıl oldu da örgüt oldu?" diye. Eğer öyleysek illa bir yolsuzluk operasyonu mu lazımdı ortaya çıkması için?

***

11-  'Nakşibendi Şeyhi Abdülkerim Çevik de söylemlere tepki gösterdi'

Süngü

Hz. Ömer'i örnek aldıklarını söyleyen bu yöneticilere sonsuz kredi açan Müslüman kardeşlerim, Hz. Ömer öldüğünde serveti neydi şimdikilerin ne? Birde eskiden de yiyorlardı ne olmuş sanki diyenler var. İnancınızdan şüphe ederim, hiç olmazsa onlar biz Müslümanız diye övünmüyorlar ve yolsuzluklarına hayır kılıfı uydurmuyorlardı. Zararları kendilerine idi İslam'a değil.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Günün en beğenilen yorumları! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER